Hevosta kuljetusvaunussa vetänyt autoilija ajoi ulos ja törmäsi kallioon Mänttä-Vilppulassa – Tien 58 toinen kaista oli tunteja suljettuna

13.1. 14:17 | Päivitetty 13.1. 14:56

Aamulehti

Tien 58 toinen ajokaista oli perjantaina iltapäivällä suljettuna useita tunteja Mänttä-Vilppulassa tapahtuneen liikenneonnettomuuden vuoksi. Onnettomuus tapahtui Riihiniemen ja Vessarinkulman tienhaaran välillä noin puolen päivän aikaan perjantaina.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Tiia Turunen kertoo kello 14:n aikaan, että pohjoisen suunnasta tullut avolava-auto, jolla oli perässään hevosenkuljetusvaunu, oli ajautunut ojaan ja törmännyt kallioon.

Auto ja perävaunu pyörähtivät törmäyksen jälkeen pyörillään tulosuuntaan päin, mutta eivät kaatuneet. Autossa oli yksi henkilö, joka loukkaantui lievästi, ja vietiin jatkohoitoon Jyväskylään. Perävaunussa oli yksi hevonen, jolle tuli rytäkässä palomestarin mukaan pieniä nirhaumia. Auto vaurioitui törmäyksessä.

Kello 14 paikalla oli yhä käynnissä jälkiraivaus. Palomestari arvio nosto- ja siirtelyoperaatio kestävän vielä arviolta alle tunnin ajan. Toinen kaista oli pidettävä suljettuna operaation ajan.

Tampereen tieliikennekeskus kertoi iltapäivällä ennen kolmea tilanteen onnettomuuspaikalla olevan ohi.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut