Koulun teknisen työn luokan puruimurissa syttyi tulipalo Pälkäneellä – paikalla oli useita ihmisiä

Pirkanmaan pelastuslaitos sai maanantai-iltana hälytyksen rakennuspalosta Pälkäneen Onkkaalantielle. Koulun käsityöluokan purunpoistojärjestelmässä oli syttynyt tulipalo.

9.1. 20:45 | Päivitetty 9.1. 20:58

Aamulehti

Pälkäneen Onkkaalantiellä syttyi maanantaina illalla tulipalo koulun teknisen työn luokan purunpoisto­järjestelmässä. Palo syttyi Kostian koululla eli nykyisen Kostianvirran yhtenäiskoulun alakoulussa.

”Palo syttyi ja levisi järjestelmään tavalla tai toisella puruimuriin”, kertoo palomestari Pekka Loponen Pirkanmaan pelastuslaitokselta.

Palo levisi nopeasti puruimurin kanaviin. Loponen sanoo, että palo uhkasi levitä viereisiin tiloihin ja purunpoistokonttiin.

”Ensimmäiset yksiköt saivat tulipalon hyvin kiinni. Tällä hetkellä siellä on käynnissä jälkivahinkojen torjunta”, Loponen kertoo puoli yhdeksän aikaan illalla.

Palon syttyessä käsityöluokassa oli paikalla ihmisiä. Loponen arvelee, että käynnissä oli jonkinlaista kerhotoimintaa. Kukaan paikalla olleista ei loukkaantunut. Rakennus kärsi lieviä vahinkoja savusta ja sammutusvedestä. ”Suhteellisen pienillä vahingoilla päästiin.”

Ilmoitus palosta tuli hieman iltaseitsemän jälkeen. Hälytys kirjattiin ensin suureksi rakennuspaloksi, mutta se muuttui nopeasti keskisuureksi. Paikalle hälytettiin useampia pelastuslaitoksen yksiköitä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut