Pirkanmaalla sattunut lyhyessä ajassa useita onnettomuuksia: Ylöjärvellä neljän auton peräänajo

Pirkanmaan pelastuslaitoksella on maanantai-iltapäivän aikana ollut useampia tie­liikenne­onnettomuus­tehtäviä. Ilmatieteen laitos on antanut Pirkanmaalle varoituksen huonosta liikennesäästä.

9.1. 17:14 | Päivitetty 9.1. 17:53

Aamulehti

Pirkanmaalla on maanantai-iltapäivän aikana sattunut useampia tieliikenne­onnettomuuksia. Pirkanmaan pelastuslaitoksella on ollut reilun tunnin sisään tehtäviä ainakin Nokialla, Urjalassa, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä.

Päivystävä palomestari Pauli Keskinen pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksesta kertoo, että onnettomuudet ovat olleet peräänajoja ja nokkakolareita. ”Pienillä nopeuksilla on ajettu. Peltivaurioilla on selvitty. Loukkaantumisia ei ole ollut.”

Keskisen mukaan onnettomuuksissa on ollut osallisina pääasiassa yksittäisiä ajoneuvoja.

Ylöjärvelle pelastuslaitos on hälytetty maanantaina iltapäivällä pariinkin otteeseen. Keskisen mukaan tiellä 65 sattui kahden rekan peräänajo liikennevaloissa ja Vaasantiellä lähellä Teivon ABC-huoltoasemaa taas neljän henkilöauton peräänajo.

Näistä jälkimmäisen onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt ovat Fintrafficin Tampereen tieliikennekeskuksen mukaan aiheuttaneet haittaa liikenteelle Ylöjärven suuntaan. Ajokaista on ollut suljettuna.

Ilmatieteen laitos on antanut Pirkanmaalle varoituksen huonosta liikennesäästä. Onnettomuusriskin kerrotaan olevan kohonnut. Myös Keskinen kuivailee keliä huonoksi. ”Se on tuollainen pöperöinen.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut