Raskasta ajoneuvoa nostettiin Tampereen Olkahisissa, liikenteessä useita ulosajoja – huono ajokeli jatkuu maanantaina

Vakavilta loukkaantumisilta on vältytty Pirkanmaalla sunnuntaina, vaikka keli on teillä huono ja onnettomuuksia on sattunut useampi. Huono ajokeli jatkuu maanantaina.

Kelikamera näyttää Pirkkalan suunnasta rampille tulevan liikenteen ruuhkautuvan Tampereen Lakalaivassa sunnuntaina 8. tammikuuta noin kello 14.30. Lähes samassa paikassa sattui kaksi ulosajoa, Pirkanmaan pelastuslaitos kertoo,

8.1. 14:40 | Päivitetty 8.1. 22:58

Aamulehti

Tampereella Aitolahdentie oli sunnuntaina suljettuna liikenteeltä noin kello 22.30 raskaan ajoneuvon nostotyön vuoksi. Fintrafficin tieliikennekeskuksen mukaan tiellä nostettiin ajoneuvoa ja kyseessä on ulosajon tapainen onnettomuus.

Tarkempi paikka on Nikinväylän risteyksestä kaksi kilometriä Olkahisten suuntaan Ojalankyläntien kohdalla. Tie avattiin liikenteelle noin kello 23.

Ajokeli jatkuu Pirkanmaalla huonona vielä tiistaihin saakka lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Tiet olivat liukkaita jo sunnuntaina varsinkin rampeissa ja kiertoliittymissä.

Pirkanmaalla sattui lumisateen, pakkasen ja tuulen takia sunnuntain aikana viisi liikenneonnettomuutta. Iltaa kohti liikennemäärät hiljenivät.

Ulosajoja ja yksi risteyskolari

Puoli seitsemän aikaan illalla kaksi autoa ajoi päin penkkaa tiellä 12. Penkkaan suistuminen tapahtui hieman Ali-Huikkaantien jälkeen Lahden suuntaan. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan suistuneet autot haittasivat hieman ohikulkevaa liikennettä.

Vakavilta henkilövahingoilta on kelistä huolimatta vältytty. Kaksi autoa ajoi ulos tieltä lähes samassa kohtaa Kolmostien rampissa Tampereen Lakalaivassa kello 14:n aikaan sunnuntaina. Tilanteet eivät liittyneet toisiinsa. Onnettomuuksista selvittiin peltivaurioilla. Liikenne ruuhkautui Vaasan suunnasta hetkeksi.

”Keli näyttää liukkaalta. Lunta on tullut ja pakkasta on muutama aste. Se tekee rampit ja kiertoliittymät todella liukkaiksi. Osa vähän unohtaa tämän, joten malttia liikenteeseen”, Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Ilpo Kuokkanen kertoi.

Myös Vesilahdella henkilöauton kuljettaja ajoi ulos tieltä sunnuntaina. Kukaan ei loukkaantunut, eikä autoon tullut vaurioita.

Ikaalisissa puolestaan Luhalahdentiellä kaksi autoa törmäsi toisiinsa risteyksessä. Autoissa olivat vain kuljettajat ja autoihin tuli peltivaurioita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut