Ylöjärven Prisman rakentaminen alkanee jo talvella: saman katon alle tulee tunnettu pikaruoka­ravintola

Ylöjärven Prisman kaava on saanut lainvoiman. Pirkanmaan osuuskauppa kertoo, että rakentaminen voi alkaa jo tänä talvena.

Ylöjärven S-marketin laajentuminen Prismaksi voi mahdollisesti alkaa jo tänä talvena. Nykyinen S-market on kooltaan noin 3 000 neliömetriä. Muutoksen myötä lattiapinta-ala kasvaa noin 5 000 neliömetriä.

5.1. 6:30 | Päivitetty 5.1. 8:20

Aamulehti

Ylöjärven Prisman rakentaminen alkaa mahdollisesti jo tämän talven aikana. Ylöjärven kaupunginvaltuusto hyväksyi Prisman mahdollistavan kaavamuutoksen marraskuussa ja se on saanut lainvoiman.

Tulevan Prisman rakentamisessa ei puhuta kokonaan uudesta rakennuksesta vaan nykyisen S-marketin merkittävästä laajennuksesta. Nykyinen S-market on kooltaan noin 3 000 neliömetriä. Kun se tulevaisuudessa laajenee Prismaksi, lattiapinta-ala kasvaa noin 5 000 neliömetriä.

Pysäköintipaikkoja tulee olemaan yhteensä noin 500, joista osa tulee Prisman alle rakennettavaan pysäköintihalliin.

Havainnekuva näyttää, miltä Ylöjärven Prisma mahdollisesti tulevaisuudessa näyttää. Jos rakentaminen pääsee alkamaan nopeasti, Prisma voi avautua syksyllä 2024.

Rakentaminen alkamassa nopeasti

Pirkanmaan osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo, että rakennuslupahakemus on jätetty ja tavoitteena on, että rakentaminen voisi alkaa vielä tämän talven aikana.

Mäki-Ullakko sanoo, että myös urakkatarjoukset on jo saatu, mutta hankkeen toteuttajaa ei vielä kerrota julkisuuteen.

Pirkanmaan osuuskaupan kehittämispäällikkö Raino Pesu kertoo, että mikäli rakentaminen pääsee alkamaan talven aikana, Prisma voisi valmistua syksyllä 2024.

Prisman lisäksi saman katon alle tulee myös muita palveluita sekä ravintoloita. Jo varmoja toimijoita ovat Hesburger sekä parturi-kampaamo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut