Useita liikenne­onnettomuuksia Pirkanmaalla tiistai-iltana – Ikaalisissa, Kangasalla, Nokialla, Pälkäneellä ja Tampereella rytissyt

Huono ajokeli on aiheuttanut illan aikana Pirkanmaalla useita onnettomuuksia. Puoli kahdeksan aikaan Lahdentiellä Kangasalla tapahtui liikenneonnettomuus Raikun risteyksen kohdalla.

3.1. 20:27 | Päivitetty 3.1. 22:23

Aamulehti

Pirkanmaan teillä on tiistai-illan aikana tapahtunut useita liikenneonnettomuuksia.

Fintrafficin tieliikennekeskus kertoi kello 21.49, että Pälkäneellä Lahdentiellä on tapahtunut tieliikenneonnettomuus. Tarkempi onnettomuuspaikka sijaitsee Harhalan kohdalla.

Kello 20.53 tiellä 3 Nokian ja Pirkkalan rajalla, Pitkäniemen liittymän kohdalla tapahtui ulosajo ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kello 20.59 tieliikennekeskus kertoi, että Parkanossa Kolmostiellä ajokaista on suljettuna aiemman onnettomuuden takia. Mustajärventien kohdalla tapahtuneen onnettomuuden raivaustöiden takia liikenne pysäytetään ajoittain. Tieliikennekeskus tiedotti kello 22.20, että tilanne paikalla oli ohi.

Aikaisemmin illalla Pirkanmaan teillä tapahtui kolme muuta onnettomuutta.

Lahdentiellä Kangasalla tapahtui liikenneonnettomuus puoli kahdeksan aikaan Raikun risteyksen kohdalla.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jari Hiltunen kertoo, että onnettomuuden syy on todennäköisesti huono ajokeli sekä liukas tienpinta.

Hieman ennen iltakahdeksaa pelastuslaitoksella ei ollut varmuutta siitä, oliko onnettomuudessa osallisena yksi vai kaksi ajoneuvoa.

Hiltunen sanoo, että hänen tietojensa mukaan ainakin yhden ajoneuvon osalta peltiä on mennyt ruttuun aika lailla.

Hiltunen kertoo, että pelastuslaitoksen lisäksi paikalla on poliisi.

Aikaisemmin tiistai-iltana tapahtui liikenneonnettomuus Ikaalisissa, kun raskas ajoneuvo törmäsi keskikaiteeseen ohituskaistalla ja ajautui ojaan.

Hieman puoli seitsemän jälkeen illalla tapahtui risteyskolari Tampereen Possilankadulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut