Raskas ajoneuvo törmäsi keskikaiteeseen ja ajautui ojaan Ikaalisissa

Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa lievästi ja pelastuslaitos avusti hänet ulos kulkuvälineestä.

Onnettomuus tapahtui Kolmostiellä Ikaalisten pohjoispuolella. Rekka on Aamulehden lukijan mukaan ojassa pohjoiseen päin menevien kaistojen puolella. Liikenne on ollut ajoittain onnettomuuden vuoksi poikki molempiin suuntiin.

3.1. 17:40 | Päivitetty 4.1. 6:56

Aamulehti

Onnettomuuspaikan raivaustyöt haittasivat liikennettä tiistai-iltana Kolmostiellä Ikaalisissa. Onnettomuus tapahtui lähellä Mansoniemeä, kun pohjoisen suuntaan matkalla ollut puoliperävaunuyhdistelmä ajautui ohituskaistan kohdalla keskikaiteeseen ja siitä ojaan.

Hälytys onnettomuudesta tuli hieman ennen viittä iltapäivällä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jarkko Pietiläinen kertoo, että kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa lievästi ja hänet avustettiin ulos kulkuvälineestä. Pietiläisen mukaan ensihoito tarkasti kuljettajan voinnin paikan päällä.

Pietiläinen sanoo, että onnettomuuden syynä oli todennäköisesti haastavat keliolosuhteet.

Pietiläinen kertoi puoli seitsemän aikaan tiistai-iltana, että yhdistelmä nostetaan ojasta todennäköisesti myöhemmin.

Yhdistelmä nostettiin yöllä. Fintrafficin Tampereen tieliikennekeskus tiedotti nostotyöstä kello 23:n jälkeen illalla. Nostotyön takia ajokaista oli suljettu, ja liikenne ohjattiin vuorotellen tapahtumapaikan ohi. Puoli kahden aikoihin yöllä tilanne paikalla oli ohi.

Oikaisu 3.1. kello 17.55: Pelastuslaitos kertoi ensin virheellisesti, että ajoneuvo olisi mennyt keskikaiteen läpi. Ajoneuvo osui keskikaiteeseen ja ajautui siitä ojaan.

Päivitys 4.1. kello 6.55: Lisätty tieto ajoneuvon nostosta yöllä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut