Nokian kaupunki allekirjoitti urakkasopimuksen palloiluhallista, työt alkavat välittömästi – kuvat: tällainen siitä voi tulla

Arkkitehdin havainnekuva, näkymä käyttäjien sisäänkäynnin puolelta. Pääsisäänkäynti sijaitsee rakennuksentoisella sivulla.

22.11. 9:54

Nokian kaupunki ja Aki Hyrkkönen Oy ovat allekirjoittaneet Nokian uuden palloiluhallin kokonaisurakan maanantaina, kaupunki kertoo.

Tiedotteen mukaan urakka-alue on luovutettu rakennusyhtiön käyttöön, ja rakennustyöt tontilla aloitetaan välittömästi.

Uusi palloiluhalli rakennetaan Nokian lukion ja Tredun ammatillisen oppilaitoksen yhteisen kampusalueen viereen Kankaantaankadulle. Halli valmistuu arvion mukaan syksyyn 2024 mennessä.

Uuteen palloiluhalliin tulee kaksi erillistä salia, jotka ovat väliverhoilla jaettavissa useampaan lohkoon. Pääsali katsomoineen mahdollistaa esimerkiksi liigatason salibandy- ja koripallo-ottelutapahtumat sekä muut yleisötapahtumat. Arkikäytössä pääsali voidaan jakaa kolmeen erilliseen lohkoon, jotka kaikki ovat täysimittaisen koripallokentän kokoisia.

Toinen sali on harjoitussali, joka on jaettavissa kahteen osaan. Tämä sali toimii koululiikunnan lisäksi salibandyn harjoitussalina.

Arkkitehdin havainnekuva, näkymä kahviosta pääsaliin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut