Kun Pirkanmaan hoitokodin kiistelty johtaja erosi, saman tien tapahtui jotain erikoista – Töihin ilmoittautui kymmenen tekijää, uusi pomo sai melkoisen vastaanoton

Pirkanmaan hoitokodin ilmapiirissä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan. Kriisin jälkiä on korjattu syksyn ajan. Se jätti jälkensä osaan työntekijöistä, mutta uusi johtaja Hanna Hävölä uskoo vahinkojen olevan korjattavissa.

”Olen usean kollegan kuullut sanovan, että nyt hoitokodissa voi taas olla oma itsensä. Autamme toisiamme ja voimme taas keskittyä työhön. Koemme, että johtaja arvostaa meitä ja me häntä”, sanoo Pirkanmaan hoitokodin työsuojeluvaltuutettu, sairaanhoitaja Eeva Peltomäki.

18.12.2022 6:30

Aamulehti

Oli maanantai, viime elokuun 22. päivä. Pirkanmaan hoitokodin kiistelty johtaja Anu Kartovaara oli aamulla viestinyt henkilöstölle irtisanoutuneensa.

Valtaosa henkilökunnasta helpottui. Tilanne oli kuitenkin se, että nyt hoitokodilla ei ollut johtajaa, osastonhoitajaa eikä riittävästi työntekijöitä. Moni oli lähtenyt pois johtajuus- ja ilmapiirikriisin aikana. Kesän aikana työvuoroihin oli haalittu hoitajia tilapäisjärjestelyin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut