Toimitusjohtaja oli sattumalta Pirkanmaalla, kun hotellille tuli pysäyttävä soitto: Tehdas palaa Nokialla – näin hän kommentoi

Revisol oy:n jätteenkierrätyslaitoksen palovahingot näyttävät jäävän pelättyä pienemmiksi, arvioi toimitusjohtaja.

13.11. 10:45 | Päivitetty 13.11. 20:48

Aamulehti

Nokialla sijaitsevan jätteenkierrätyslaitoksen palovahingot näyttävät jäävän pienemmiksi kuin miltä sunnuntain vastaisena yönä näytti, arvioi Revisol oy:n toimitusjohtaja Janne Haavisto sunnuntaiaamuna.

”Semmoinen mielikuva on, että enemmänkin se halli tuhoutui ja muutama kuljetin, mutta muut koneet ja laitteet eivät tuhoutuneet millään lailla”, Haavisto kertoo.

Aamulehden soittaessa sunnuntaina aamulla Haavisto oli juuri lähdössä paikan päälle Nokialle tuhoja tarkastamaan. Hänen mukaansa palo kohdentui hallin varastotilaan, johon hake ja energiajätekasat oli osastoitu, eli erotettu toisistaan ja koneista. Haaviston mukaan palossa oli ainekset huomattavasti suurempaan tuhoon, mutta osastointi rajoitti palon leviämistä.

Haaviston mukaan yhtiön toiminta ei Nokialla keskeydy palon takia. Yhtiö aikoo maanantaina ottaa materiaalia vastaan ja jatkaa toimintaansa muilta osin normaalisti.

”Toki hakkeen ja energiajätteen osalta tuotanto on jonkun aikaa katkoksissa, mutta en usko, että siinäkään puhutaan lopulta hirveän pitkästä ajasta.”

Haavisto asuu perheineen Seinäjoella. Hän oli sattumalta Tampereella, Hotelli Ilvekseen majoittuneena, kun sai lauantai-iltana tiedon palosta. Hänen oli tarkoitus mennä sunnuntaina vaimonsa kanssa seuraaman lapsensa joukkuevoimistelukisoja Ylöjärvelle.

”Oltiin tultu tänne päivää ennen kisoja. Semmoinen rentouttava vaimon kanssa kaksinolo. Siihen tuli tämä tilanne sitten. Kyllä reissu pilalle meni, mutta se on pieni murhe.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut