Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola on neljän joukossa Järvenpään kaupunginjohtaja­valinnassa

Virkaa haki 18 henkilöä. Valinta tehdään 21. marraskuuta.

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola aloitti Akaassa alkuvuonna 2019. Nyt hän on hakenut Järvenpään kaupunginjohtajaksi. Peltola kuvattiin Akaan Viialan liikuntahallin avajaisissa toukokuussa 2022.

8.11. 19:38

Aamulehti

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola on edennyt Järvenpään kaupunginjohtajan valinnassa neljän kärkihakijan joukkoon. Muut loppusuoralla olevat hakijat ovat Jorma Haapanen, Iiris Laukkanen ja Hannele Mikkanen.

Hakijoita oli jatketun hakuajan jälkeen 18, joista yhdeksän valittiin haastatteluun. Kaupunginhallitus valitsi haastatelluista neljä edelleen soveltuvuustesteihin.

Peltola aloitti Akaan kaupunginjohtajan viiden vuoden määräaikaisessa virassa huhtikuussa 2019. Määräaikaisuus on siis päättymässä maaliskuun lopussa 2024.

Lue lisää: "Kaupunki on huippupaikalla" – Akaan uusi kaupunginjohtaja Antti Peltola näkee kaupungissa paljon mahdollisuuksia, edeltäjän potkut eivät hätkäytä

Peltola sanoo, että hakupäätökseen vaikutti aiempi kymmenen vuoden ura Järvenpäässä ja hyvät kokemukset uran varrelta. Peltola tuli Akaaseen Järvenpään talous- ja hallintojohtajan paikalta. Hänen mukaansa Järvenpää on kehittyvä ja vetovoimainen kaupunki pääkaupunkiseudun läheisyydessä: ”Kaupunki muodostaa ominaisuuksineen poikkeuksellisen hyvän kokonaisuuden.”

Hän huomauttaa, että on viihtynyt Akaassa erittäin hyvin.

”Päätin lopulta kuitenkin hakea, kun mahdollisuus siihen tuli.”

Järvenpään kaupunginvaltuusto valitsee kaupunginjohtajan virkavaalilla 21. marraskuuta 2022.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut