Omakotitonttien haku käynnistyi Ylöjärvellä: haettavana yhteensä 23 tonttia

Nyt haettavana olevat tontit sijaitsevat Siltatien alueella ja Siivikkalassa.

Ylöjärven Siltatien alueelta on nyt haettavissa 17 omakotitonttia. Kuva alueelta on otettu 11. marraskuuta 2021.

3.11. 7:10

Aamulehti

Ylöjärven kaupungin omakotitonttien haku on käynnistynyt. Haettavana on yhteensä 23 tonttia kahdelta alueelta: Siltatien alueelta ja Siivikkalasta. Tontit voi ostaa tai vuokrata, ja ne jaetaan arpomalla.

Siltatien alueelta on haettavana 17 omakotitonttia. Ne sijoittuvat Miilukankaantien, Puuhiilentien ja Nokikujan varrelle. Pienin tontti on 888 neliötä, suurin 1 026 neliötä.

Siivikkalasta haettavana olevat kuusi omakotitonttia sijaitsevat koulun lähellä uudella asuinalueella Ahmantien varrella. Tontteja on kahta kokoa, 850 neliötä ja 884 neliötä.

Tontteja voivat hakea vain yksityishenkilöt. Tonttia ei voi saada, jos hakija on viimeisen 10 vuoden aikana ostanut tai vuokrannut asemakaavatontin Ylöjärven kaupungilta.

Ylöjärven kaupungin omakotitonttien haku 2022 käynnistyi 1. marraskuuta kello 10 ja päättyy 30. marraskuuta kello 15. Tontteja haetaan täyttämällä tonttihakulomake hakuaikana kaupungin kotisivuilla. Hakija voi hakea yhtä tai useampaa tonttia, ja ne tulee laittaa hakemuksessa ensisijaisuusjärjestykseen.

Osa Ylöjärven tonteista on jatkuvassa haussa. Esimerkiksi Kurussa ja Viljakkalassa on tontteja, joita voi hakea ympäri vuoden.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut