Bussi­linjoihin on tulossa isoja mullistuksia Länsi-Tampereella ja Ylöjärvellä, katso tästä tärkeimmät muutokset alueittain – Uusi luonnos saa tiukkaa kritiikkiä erityisesti yhdeltä pysäkiltä

Käymme tässä jutussa läpi alueittain merkittävimmät muutokset, joita linjaston kakkosluonnoksessa on. Päätöksiä linjoista tehtäneen alkuvuodesta 2023, mutta vielä ehtii antaa palautetta.

Pauli Välijeesiö kertoo, että kesäisin linjan 7 päätepysäkille Kalkussa tullaan niin paljon polkupyörillä, että sinne on toivottu tuplasti isompaa pyörätelinettä. Sen sijaan uudessa linjastoluonnoksessa koko linja on siirretty Kalkun perukoilta pois.

13.10.2022 5:00

Aamulehti

Bussilinja 7:n päätepysäkillä Tampereen Kalkussa on keskiviikkona 12. lokakuuta iltapäivällä hiljaista. Tupaten täysi pyöräteline pysäkin kupeessa kertoo kuitenkin siitä, että kulkijoita pysäkiltä on.

Siksi tuore Länsi-Tampereen bussien linjastoluonnos oli alueella järkytys. Siinä linja 7 ei kulje enää Kalkun perälle asti, vaan päätepysäkki on siirretty Tesomalle. Muutos koskettaisi pelkästään tällä yhdellä pysäkillä yli sadan ihmisen arkea. Linja on alueen ainoa, eikä luonnoksessa toistakaan tule tilalle. Matkaa lähimmälle bussipysäkille tulisi nykyiseltä päätepysäkiltä kilometrin verran.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut