Rehtori putosi 2,5 metriä tikkailta kotipihallaan, jalat rikki, mutta onni matkassa – Jari Andersson vähintään kuuden viikon sairauslomalle

Tikkaat pettivät alta ja Jari Andersson putosi noin kahden ja puolen metrin korkeudelta.

15.9. 18:26 | Päivitetty 16.9. 15:13

Sylvään koulun rehtori, Sastamalan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Andersson (kok) jää vähintään kuuden viikon sairauslomalle rehtorin tehtävistään.

Andersson joutui ikävään tapaturmaan kotipihallaan tiistaina.

Hän oli laskeutumassa omakotitalonsa katon katselmuksesta, kun tikkaat pettivät hänen altaan. Andersson putosi noin 2,5 metrin matkan ja tuli jaloilleen siten, että häneltä murtui oikean jalan reisiluu ja vasen nilkka on toimimaton.

Andersson oli keskiviikkona kolme ja puoli tuntia kestäneessä leikkauksessa. Sairausloman lopullinen pituus selviää vasta myöhemmin. Anderssonin mukaan sairausloma on minimissään kuusi viikkoa.

Jari Anderssonin kertoi torstaina puhelimitse Taysista että hänellä oli sinänsä onnettomuudessa onni matkassa, sillä tilanteessa olisi ollut riski myös vielä isompiin vaurioihin.

Anderssonin mukaan mahdollista on, että hän osallistuu kaupungin kokouksiin sairauslomansa aikana Teamsin välityksellä.

Maanantain kaupunginvaltuuston kokouksen johtaa varapuheenjohtaja. Valtuuston 1. varapuheenjohtaja on Antti Lepistö (vihr.) ja 2. varapuheenjohtaja Mikko Rauva (kok.).

Oikaisu 16.9.2022 klo 15.15: Toisin kuin jutun alaotsikossa virheellisesti väitettiin, Andersson ei ole sivussa valtuuston kokouksista kuutta viikkoa, vaan saattaa osallistua niihin Teamsin välityksellä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut