Purettavassa Eerolan liikekeskuksessa tulipalo Valkeakoskella – epäillään tahallaan sytytetyksi

Pirkanmaan pelastuslaitos sammutti tulipalon purkukuntoisen rakennuksen kellarissa, eikä henkilövahinkoja epäillä.

Tulipalo sammutettiin maanantai-iltana Eerolan liikekeskuksessa, joka odottaa Eerolantien varressa Valkeakoskella purkua.

5.9. 19:21

Aamulehti

Eerolantien varren vanhassa liikekeskuksessa Eerolassa syttyi Valkeakoskella palo maanantai-iltana. Pirkanmaan pelastuslaitos sammutti tulipalon, ja raivaa paikkaa. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

Päivystävä palomestari Heikki Havukainen kertoo, että sammuttajien saapuessa paikalle kellarissa oli voimakas tulipalo. ”Pelastuslaitoksen savusukeltajat hyökkäsivät sisälle ja saivat tulipalon sammutettu.”

”Todennäköisin syttymissyy on tämän hetken arvion mukaan tahallaan sytyttäminen. Siellä oli vanhaa romua, sänkyjä ja muuta”, Havukainen kertoo.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kello 17.49. Savusta teki usea henkilö havainnon. Paikalle lähetettiin neljä sammutusautoa, kaksi säilytysautoa ja nostolava.

Liikerakennus on arvoton, mutta se seisoo isolla tontilla osoitteessa Eerolantie 9–11. Toivonen Demolitiion oy tarjosi liikekeskuksesta alkuvuonna Valkeakosken kaupungille 500 euroa siten, että tontti jää purkajalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut