Uutta tietoa Kangasalan poliisioperaatiosta: tutkinta keskittyy nyt yhteen pääepäiltyyn, toista henkilöä epäillään ampuma-aserikoksesta

Sisä-Suomen poliisilaitoksella oli sunnuntaina 21. elokuuta laaja operaatio Kangasalla.

23.8. 21:05

Aamulehti

Poliisi sai sunnuntai-iltapäivänä ilmoituksen miehestä, joka uhkaili aseella ihmisiä Sahalahdella Kangasalla. Poliisi sai miehen kiinni yksityisasunnosta sunnuntai-iltana.

Lisäksi otettiin kiinni kolme muuta henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitettiin. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto kertoo tiistaina Aamulehdelle, että kaksi näistä henkilöistä vapautettiin, ja kolmas on vielä pidätettynä epäiltynä ampuma-aserikoksesta.

”Tutkinnan keskiössä on nyt yksi pääepäilty, jonka lisäksi pidätettynä on vielä toinen henkilö. Hän ei kuitenkaan liity tapon yritykseen, vaan nämä ovat erilliset tapahtumat”, Luoto kertoo.

Luodon mukaan tapauksen yksityiskohtia selvitellään edelleen.

Lue lisää: Tämä tiedetään Kangasalan poliisioperaatiosta: mies uhkaili aseella ihmisiä Sahaladella, poliisi raskaasti varustautunut – Tutkinnassa useita rikosnimikkeitä

37-vuotiasta pääepäiltyä epäillään tapon yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, laittomista uhkauksista ja ampuma-aserikoksesta.

Poliisi varautui epäillyn pidättämistä varten usean partion voimin. Paikalla oli myös raskaasti varustautuneita poliiseja.

Poliisi pyysi tehtävän aikana paikalle saapuneita sivullisia poistumaan paikalta ja antamaan poliisille työrauhan.

Tehtävä herätti kylällä paljon huomiota. Aamulehden paikalta saamien silminnäkijähavaintojen mukaan useita poliisiautoja, panssaroitu poliisiauto ja karhuryhmää nähtiin Sahalahdella kyläkaupan pihalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut