Tämä tiedetään Kangasalan poliisioperaatiosta: mies uhkaili aseella ihmisiä Sahalahdella, poliisi raskaasti varustautunut – Tutkinnassa useita rikosnimikkeitä

Poliisi sai miehen kiinni yksityisasunnossa. Kiinni on otettu myös kolme muuta henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään.

21.8. 20:15 | Päivitetty 23.8. 22:20

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisilla oli sunnuntaina laaja operaatio Kangasalla. Poliisi sai iltapäivällä ilmoituksen miehestä, joka uhkaili aseella henkilöitä Sahalahdella Kangasalla. Poliisin saavuttua paikalle epäilty uhkailija oli poistunut.

Poliisi otti miehen kiinni yksityisasunnossa iltakahdeksan aikaan. Poliisin saamien tietojen mukaan henkilöllä oli ollut hallussaan ampuma-ase, jonka vuoksi poliisi varautui tehtävälle usean partion voimin. Paikalla oli myös raskaasti varustautuneita poliiseja.

37-vuotiasta miestä epäillään tällä hetkellä tapon yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, laittomista uhkauksista ja ampuma-aserikoksesta.

Kiinni otettiin myös kolme muuta henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään. Rikosten esitutkinta on alkuvaiheessa ja rikosnimikkeet sekä osallisten asemat saattavat vielä muuttua esitutkinnan edistyessä.

Poliisin mukaan sivullisille ei aiheutunut tilanteesta vaaraa.

Tehtävä herätti huomiota

Poliisi pyysi tehtävän aikana paikalle saapuneita sivullisia poistumaan paikalta ja antamaan poliisille työrauhan.

Tehtävä herätti kylällä paljon huomiota. Aamulehden paikalta saamien silminnäkijähavaintojen mukaan useita poliisiautoja, panssaroitu poliisiauto ja karhuryhmää nähtiin Sahalahdella kyläkaupan pihalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut