Lapsiperheiden palvelut muuttavat uuteen paikkaan Ylöjärvellä

Perusturvakeskuksessa ja kaupungintalolla aikaisemmin toimineet lapsiperheiden palvelut siirtyvät uuteen rakennukseen ensi viikolla.

18.8. 7:01

Aamulehti

Ylöjärven kaupungin lapsiperheiden palvelut muuttavat perusturvakeskuksesta uuteen, Ylöjärven Mikkolantielle rakennettuun Perheiden taloon ensi viikon alussa.

Uuteen siirtokelpoiseen rakennukseen siirtyvät lapsiperheiden sosiaali- ja perhetyö, nopea perheohjaus, lapsiperheiden kotipalvelu sekä lastenvalvoja.

Myöhemmässä vaiheessa rakennuksessa aloittaa toimintansa myös perheintensiiviyksikkö. Kaikki rakennuksen palvelut toimivat ajanvarauksella.

Tiloihin siirtyy yhteensä noin 30 henkilöä, joista osa työskentelee tällä hetkellä kaupungintalolla ja osa perusturvakeskuksessa.

Ylöjärven kaupungin lapsiperheiden sosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä Hanna Seesvuori sanoo, että yksiköiden siirtyminen saman katon alle kahden erillisen rakennuksen sijaan on odotettu muutos.

Seesvuori sanoo, että työntekijät ovat tyytyväisiä uusiin tiloihin. Sen lisäksi työskentelyä helpottaa jatkossa se, että työntekijöiden ei tarvitse liikkua kahden rakennuksen välillä.

Ylöjärven kaupungin lastensuojelu jatkaa toimintaansa terveyskeskuksen takana sijaitsevassa rakennuksessa, jonne lastensuojelu siirtyi perusturvakeskuksen tiloista viime syksynä.

Lue lisää: Ylöjärven lastensuojelussa oli niin vaikea tilanne, että työntekijät ilmoittivat siitä itse viranomaisille – ärhäkkä toiminta kannatti: ”Emme ole vain jotakin sossutätejä”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut