Koko yön kadoksissa ollut 5-vuotias poika löytyi Ikaalisissa

Poliisi kertoo, että poika on olosuhteisiin nähden kunnossa, eikä tapaukseen epäillä liittyvän rikosta.

17.8. 8:54 | Päivitetty 17.8. 14:30

Aamulehti

Tiistai-iltana Ikaalisissa kadonnut 5-vuotias poika on löytynyt, kertoo Sisä-Suomen poliisin komisario Marko Luosa keskiviikkoaamuna puoli yhdeksän aikaan.

Poika katosi kotipihaltaan tiistaina kello 21 maissa ja löytyi keskiviikkona noin aamukahdeksalta. Laajat etsinnät herättivät alueella huomiota. Poikaa etsittiin poliisipartion, poliisikoirien, helikopterin ja vapaaehtoisten voimin.

”Poika löytyi kotinsa läheltä. Yönsä hän vaikuttaa viettäneen ulkona, kotonaan hän ei ollut. Onneksi oli lämmin yö”, Luosa kertoo.

Luosa kertoo, että poika on olosuhteisiin nähden kunnossa, eikä tapaukseen epäillä liittyvän rikosta tai ulkopuolista tekijää.

”Poika oli mahdollisesti suuttunut jostain tai kyseessä oli lapsen mielijohde. Tällä hetkellä tiedossa ei ole, että tutkinta jatkuisi.”

Poliisi tiedotti asiasta vielä myöhemmin keskiviikkona iltapäivällä ja kertoi, ettei katoamiseen liittyviä yleisöhavaintoja pyydetty alueen sijainnin ja tapahtuma-ajan takia. Pojan etsinnät aloitettiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello yhden aikaan.

Päivitys 17.8.2022 klo 14.29: Juttua päivitetty poliisin tiedotteella, jossa poliisi kertoo, miksei katoamiseen liittyviä yleisöhavaintoja pyydetty.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut