Vesilahden raju tulipalo: Rakennuksesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvillä – Kiinteistössä ei pidetty juhlia

Tutkinnanjohtaja Lassi Suoranta ei ota kantaa, kuka vainaja on tai mikä on hänen yhteytensä kiinteistöön. Vainaja ei ollut kuitenkaan kiinteistön omistaja.

Poliisi sulki vahingon mahdollisuuden pois, koska Vesilahdessa palaneiden rakennusten välissä oli matkaa noin 20 metriä.

15.8. 20:17

Aamulehti

Vesilahdessa Vakkalantiellä palaneen rakennuksen sisältä löytyneen vainajan henkilöllisyys on poliisin tiedossa, rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Lassi Suoranta vahvistaa Aamulehdelle.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Suoranta ei ota kantaa, kuka vainaja on tai mikä on hänen yhteytensä kiinteistöön. Hän kuitenkin kertoo, ettei vainaja ollut kiinteistön omistaja.

Lue lisää: Tämä kaikki Vesilahden palosta tiedetään nyt ja tätä ei: Yksi rikosnimike tarkentui

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta lauantaina 6. elokuuta hieman ennen aamuneljää. Palossa tuhoutui loma-asuntona toiminut päärakennus, vanha navetta sekä varastorakennus, jossa säilöttiin puuta. Vahingon mahdollisuus suljettiin pois, koska palaneiden rakennusten välissä oli matkaa noin 20 metriä ja koska paloturmat eivät viitanneet siihen. Poliisi tiedotti myöhemmin löytäneensä rakennuksesta vainajan.

Suorannan mukaan poliisilla on epäilyksiä, miten ja miksi vainaja on jäänyt palavaan kiinteistöön, mutta hän ei paljasta, mitä ne ovat.

Poliisi ei ole kertonut tarkempia tietoja uhrin iästä tai sukupuolesta eikä myöskään sitä epäilläänkö uhrin kuolleen palossa vai ennen sitä.

Juhlia ei ollut

Suorannan mukaan poliisilla on ainakin yksi epäilty törkeän vahingonteon tekijäksi.

”Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi mahdollisista epäillyistä liittyen törkeään vahingontekoon, vaan poliisi jatkaa esitutkinnan suorittamista siltä osin, että ei voida kertoa, onko epäiltyjä yksi vai useampi”, hän sanoo.

Suorannan mukaan palon sytyttämisen aikaan rakennuksessa ei ole ollut juhlia. Käsitys on varmistunut esitutkinnan edetessä. Aiemmin naapurit kertoivat kuulleensa tapahtumailtana talon pihapiiristä juhlimisen ääniä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut