Virroilla kolmen auton liikenneonnettomuus – kääntymässä ollut henkilöauto jäi peräänajon takia pakettiauton alle

Ajokaistat olivat pitkään poikki pelastustöiden takia. Noin kello 18.50 molemmat kaistat saatiin avattua liikenteelle.

15.8. 16:48 | Päivitetty 15.8. 18:26

Aamulehti

Virtain Herraskylässä Palolammintiellä tapahtui kolmen auton liikenneonnettomuus, pelastuslaitos tiedottaa. Se sai onnettomuudesta hälytyksen maanantaina kello 16.14.

Onnettomuus on tapahtunut valtatiellä 23, Äijännevan risteysalueella.

Kaksi henkilöautoa oli ajanut peräkkäin Parkanon suunnasta. Edellä ajava auto oli aikonut kääntyä Äijännevantielle, mutta takaatuleva ei ollut huomannut sitä. Se oli törmännyt etummaisen auton perään, jolloin etummainen auto oli kääntynyt vastaantulevien kaistalle Virtain suunnasta tulleen pakettiauton eteen.

Kolarissa oli osallisena kolme henkilöä. Vakavimmin loukkaantui kääntymässä olleen auton kuljettaja, jonka perään oli ajettu. Päivystävän palomestarin Teemu Turtosen mukaan kuljettaja vietiin tajuissaan Acutaan. Myös muut kuljettajat vietiin jatkohoitoon.

Valtatiellä 23 nopeusrajoitus on 100 kilometriä tunnissa, mutta risteysalueella se oli laskettu 80 kilometriin tunnissa. ”Voimathan tuossa ovat aikamoiset, kun valtatienopeudesta kääntyy eteen. Oli onni onnettomuudessa, ettei repsikan paikalla ollut ketään. Siinä olisi käynyt huonosti. Pakettiauto oli käytännössä mennyt pitkälle henkilöauton sisälle”, Turtonen kertoo. ”Nämä ovat tällaisia, että syytön osapuoli kärsii eniten.”

Molemmat ajokaistat olivat pitkään poikki pelastustöiden takia. Myöhemmin toinen kaista avattiin, ja toisesta kaistasta päästettiin molemmista suunnista tulevaa liikennettä vuoroajona. Noin kello 18.50 molemmat kaistat saatiin auki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut