Poliisi ei epäile rikosta Nokialla palaneen luhtitalon tapauksessa – palo sai alkunsa parvekkeelta

Palon syttymissyy ei ole vielä selvinnyt, mutta tutkimukset jatkuvat.

Talo paloi asuinkelvottamaksi.

11.8. 12:38

Aamulehti

Nokialla Valborginkadulla tiistaina palaneen kaksikerroksisessa luhtitalon tapauksessa ei epäillä rikosta. Tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Marko Peltonen kertoi asiasta torstaina.

Lue lisää: Luhtitalon rajun tulipalon sammutustyöt kestivät myöhään yöhön Nokialla, talo tuhoutui asuinkelvottomaksi – tältä palopaikalla näyttää nyt

Tutkinnassa on myös selvinnyt, että tulipalo on syttynyt yhden asunnon parvekkeelta. Asunnossa ei ole ollut tapahtumahetkellä asukkaita paikalla. Palon syttymissyy ei ole vielä selvinnyt, mutta tutkimukset jatkuvat.

Peltonen kertoo, että tutkinta jatkuu palonsyyn tutkintana.

Luhtitalossa on kahdeksan asuntoa. Kaikki asukkaat pääsivät pois palon tieltä. Ensihoidon yksikkö tarkasti kaksi savulle altistunutta henkilöä, joilla oli lieviä oireita.Tiedossa ei ole, että palo olisi aiheuttanut henkilövahinkoja.

Rakennus tuhoutui asuinkelvottomaksi. Sammutustehtävässä oli enimmillään mukana 20 pelastusyksikköä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle kaksikerroksisen luhtitalon kattorakenteet ja yksi asunnoista paloivat voimakkaasti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut