Kuorimon alueella Nokialla jälleen tuhopoltto – hallissa ollut merikontti sisältöineen ja trukkilava sytytettiin palamaan

Pelastuslaitoksen mukaan alue on pelastuslaitokselle tuttu paikka ja siellä harrastetaan usein ilkivaltaa.

Nokian Kuorimon alueella Lintuniemenkadulla olevan tehdasrakennuksen sisällä tehtiin ilkivaltaa perjantai-iltana. Paikka kuvattiin perjantaina 5. elokuuta.

5.8. 21:46

Aamulehti

Nokian Kuorimon alueella Lintuniemenkadulla tyhjillään olevan vanhan tehdasrakennuksen sisällä tehtiin ilkivaltaa perjantai-iltana.

Pirkanmaan pelastuslaitos kertoo, että hallissa ollut merikontin sisältö sekä kontin ulkopuolella ollut trukkilava sytytettiin palamaan. Palosta levisi sankkaa mustaa savua. Pelastuslaitos sammutti palon ja savutuulettaa parasta aikaa tilaa. Savulle ei ollut altistuneita.

Päivystävä palomestari Janne Latsa kertoo, että pelastuslaitos ei nähnyt palon sytyttäjiä, mutta poliisi oli paikalla ja jututti silminnäkijää. Kyse on Latsan mukaan nuorisosta.

Palosta levisi sankkaa mustaa savua.

Latsan mukaan alue on pelastuslaitokselle tuttu paikka ja siellä harrastetaan usein ilkivaltaa.

”Tehtävä oli siitä erikoinen, että tippaakaan ei tarvinnut käyttää vettä sammutustöissä. Palot olivat sammuneet itsestään. Merikontin sisältö oli palanut täysin, eikä pysty sanomaan mitä sen sisällä oli”, Latsa kertoo.

Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 20.27.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut