Ketjukolareita, peräänajoja ja risteyskolari – Pirkanmaalla on sattunut sunnuntaina useita liikenneonnettomuuksia

Sunnuntaina iltapäivällä eri puolilla Pirkanmaata sattui useita eri liikenneonnettomuuksia.

31.7. 15:57 | Päivitetty 31.7. 20:38

Aamulehti

Sastamalassa tiellä 11 lähellä Häijäätä sattui sunnuntaina iltapäivällä kolmen henkilöauton kolari.

Suoralla tieosuudella sattui ensin kahden henkilöauton yhteentörmäys, jonka jälkeen ajoneuvoihin meinasi osua vielä kolmaskin auto. Päivystävän palomestarin Kimmo Koskisen mukaan kolmannen auton kuljettaja onnistui kuitenkin väistämään, ja auto lähinnä vain hipaisi kahta aiemmin törmännyttä autoa.

Onnettomuudessa ei sattunut vakavia henkilövahinkoja. Koskisen mukaan yksi onnettomuudessa olleista loukkaantui lievästi. ”Ensihoito kuljettaa hänet tarkastettavaksi.”

Yhteensä onnettomuudessa oli seitsemän henkilöä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 15.23.

Koskinen kertoi kello 16.20 aikaan, että toinen ajokaista on edelleen suljettuna. Liikenne kulki onnettomuuspaikan ohi yhdellä kaistalla. Molemmat ajokaistat saatiin avattua liikenteelle kello 16.27.

Ruuhkaa aiheutui onnettomuuspaikan molemmin puolin Porintien ja Sastamalantien risteyksestä noin kaksi kilometriä Tampereen suuntaan.

Pelastuslaitos on ollut paikalla varmistamassa, ettei onnettomuusautoista aiheudu vaaraa.

Kaksi onnettomuutta kolmostiellä

Kolmostiellä sattui sunnuntaina kaksi liikenneonnettomuutta.

Hämeenkyrössä sattui kahden auton peräänajo kello 17.32. ”Onnettomuus hidasti liikennettä jonkin verran, mutta ei tukkinut täydellisesti”, kertoo tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Jari Hiltunen.

Toinen onnettomuus sattui myöhemmin kello 18.41 Ylöjärvellä, kun mopoilija ja henkilöauto törmäsivät. Hiltunen kertoi kello 19 aikaan, että pelastustoiminta on käynnissä. Ensihoito on myös paikalla.

Neljän auton ketjukolari

Tampereella rymisi sunnuntaina, kun tiellä 9 sattui kello 16.10 neljän auton ketjukolari. Onnettomuus sattui Olkahisten kohdalla.

Hiltusen mukaan kyseessä oli peräänajotilanne, eikä vakavia henkilövahinkoja sattunut.

Tampereella Teiskontien ja Arvo Ylpön Kadun risteyksessä sattui myös peräänajotilanne kello 16.23. Hiltusen mukaan paikalla oli useita pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan osallisena oli vähintään kaksi autoa.

”Altistuneita henkilöitä oli neljä.”

Oikaisu 31.7.2022 kello 20.38: Ysitien onnettomuus sattui Tampereella. Ei Ylöjärvellä, kuten jutussa aiemmin luki virheellisesti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut