Omakotitalo kärsi pahat vahingot tulipalossa Kangasalla – katso video palopaikalta

Sammutustyöt voivat vaikuttaa vedenpaineeseen ja veden laatuun Sahalahden alueella, sillä pelastuslaitos ottaa sammutusvettä paloposteista.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Kangasalan Sahalahteen Sirkantielle maanantaina kello 10.25. Palokunnan saapuessa paikalle talo oli täyden palon vaiheessa.

25.7. 11:00 | Päivitetty 25.7. 12:26

Aamulehti

Noin 200-neliöinen yksikerroksinen omakotitalo vaurioitui pahasti tulipalossa Kangasalan Sahalahdella maanantaina aamupäivällä. Henkilövahinkoja ei sattunut, sillä rakennuksessa ei syttymishetkellä ollut ketään sisällä.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Sirkantielle Sahalahdelle maanantaina kello 10.25. Palokunnan saapuessa paikalle tiiliverhoiltu puutalo oli täyden palon vaiheessa. Sammutustöissä oli kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Katso videolta, miltä palopaikalla näytti:

”Tulipalo ehti levitä kaikkialle rakennuksen yläpohjaan. Osa vesikatosta on myös romahtanut. Tuli on tehnyt tuhoja myös osassa asuintiloja”, kertoo päivystävä palomestari Johannes Vautama palopaikalta.

Sammutustöissä oli kymmenen Pirkanmaan pelastuslaitoksen yksikköä.

Puolen päivän aikaan palokunta oli saanut palon hallintaan eikä leviämisen vaaraa ympäristöön ja lähitaloihin enää ollut. ”Yläpohjaa sammutetaan ja avataan vielä”, Vautama kertoi.

Pelastuslaitos on tilannut avuksi purkukoneen palopalopesäkkeiden sammuttamiseksi. Sammutustyöt voivat vaikuttaa vedenpaineeseen ja veden laatuun Sahalahden alueella, sillä pelastuslaitos ottaa sammutusvettä paloposteista.

Omakotitalo kärsi palossa pahat vahingot. Puolen päivän aikaan palokunta oli jo saanut palon hallintaan eikä leviämisvaaraa enää ole.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Sirkantielle Sahalahdelle maanantaina kello 10.25.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut