Onko Taysin pahentunut hoitajapula vaikuttanut jo saamaasi hoitoon? – Vastaa kyselyyn, teemme aiheesta juttua

Aamulehti kysyy nyt lukijoilta, onko Taysin ennennäkemätön tekijäpula vaikuttanut jollain tavalla heidän tai heidän läheistensä saamaan hoitoon. Kerro meille oma tilanteesi vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

Hoitajapula vaivaa vakavana koko maata. Pirkanmaalla peruspalvelupisteitä sekä Taysin sairaansijoja on suljettuna nyt poikkeuksellisen paljon. Peruspalveluiden toimintoja on jouduttu supistamaan.

5.7. 14:49

Aamulehti

Tays kärsii tänä kesänä ennennäkemättömästä hoitaja- ja lääkäripulasta. Kerro meille, jos tilanne on vaikuttanut sinuun tai läheiseesi jo henkilökohtaisesti. Aamulehti tekee aiheesta juttua.

Millä tavalla hoitaja- ja lääkäripula on vaikuttanut sinuun? Oletko joutunut odottamaan kiirepäivystyksessä hoitoa pitkiä aikoja tai onko leikkaustasi siirretty tekijäpulan vuoksi? Vai oletko kohdannut Taysin tilanteen jollain toisella tavalla?

Lue lisää: Taysin päivystys on pahasti ruuhkautunut: Kiireetöntä hoitoa voi joutua odottamaan nyt jopa 8 tuntia – Ylilääkäri: ”Ruuhkat ovat potilas­turvallisuusriski”

Lue lisää: Pirkanmaan sairaanhoitopiiri kärvistelee ennennäkemättömän hoitajapulan alla – Valvira: Keinot tilanteen ratkomiseen ovat rajalliset

Kerro meille oma kokemuksesi ja mitä siitä on seurannut vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

Voimme käyttää vastauksia osana aiheesta kertovaa juttuamme.

Voit vastata kyselyyn verkosta löytyvällä kyselylomakkeella tai sähköpostitse. Liitä mukaan nimesi, yhteystietosi, ikäsi ja kotikuntasi. Käytämme jutuissa vain niiden kirjoittajien kommentteja, joiden nimi ja yhteystiedot ovat toimituksen tiedossa. Yhteystiedot jäävät vain toimituksen tietoon. Lähetä vastauksesi osoitteeseen al.uutisvinkki@aamulehti.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut