Lauantai oli poliisilla hieman perjantaita rauhallisempi, mutta yhä kiireinen – hälytystehtävien vähentämiseen helppo lääke

Sunnuntaiaamuna poliisi kirjasi hieman rauhallisemman vuorokauden kuin lauantaiaamuna.

3.7. 10:44

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisilaitokselle kertyi lauantain ja sunnuntain välillä 707 erilaista hälytystehtävää. Tehtävistä 450 oli Pirkanmaalla ja 257 Keski-Suomessa. Tehtävät on kirjattu lauantain kello 7 ja sunnuntain kello 7 välillä.

Vuorokausi oli hieman rauhallisempi kuin edeltäjänsä, jolloin kirjattiin 771 erilaista hälytystehtävää. Kyseessä oli kuitenkin edelleen vilkas kesäpäivä.

”Varmaan näkyy pienenä piikkinä, että monella on alkanut kesäloma ja se on saanut ihmisiä liikkeelle”, sanoo komisario Janne Sievänen.

Lue lisää: Poliisille lähes 500 hälytystä Pirkanmaan alueella edellisen vuorokauden aikana – hyvä sää vaikutti etenkin ihmisten kaasujalkaan

Tehtävien tyypit ovat samankaltaisia kuin edellisenä päivänä: liikenneturvallisuuden valvontaa ja alkoholinkäytön lieveilmiöitä.

Miten tähän voisi vaikuttaa omalla toiminnalla, eli minkätyyppisiä asioita kannattaisi suorittaa varovaisemmin, jottei aiheuttaisi poliisille lisää töitä?

”Maalaisjärjen käyttö ja alkoholin käytössä kohtuullisuus. Ikävä kyllä alkoholinkäytön ylilyönnit esiintyvät aika voimakkaasti poliisin tehtävissä.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut