Tamperelainen jäähalli luopui kiekkokaukalosta ilmaiseksi – ”Parissa tunnissa tuli ensimmäinen kysely”

Sentteri Tampere ilmoitti vanhan kiekkokaukalon annettavaksi Tori.fi:ssä. Toimitusjohtaja kertoo, että kaukalo haluttiin lahjoittaa yhteisön tai seuran käyttöön, ei yksityishenkilölle.

Kaukajärvellä sijaitseva Sentteri Tampere on yksityinen jäähalli, jossa on kolme kenttää. Helmikuussa hallissa harjoiteltiin muodostelmaluistelua, mutta nyt jäävuorot ovat kesätauolla heinäkuun loppupuolelle saakka. Jäällä Tapparan juniorijoukkue FireBlades.

1.7. 15:44

Aamulehti

Osto- ja myyntipaikka Tori.fi:tä selaillut saattoi hieraista helteisenä maanantaina silmiään, kun vastaan tuli ilmoitus kokonaisesta jääkiekkokaukalosta. Tampereen Kaukajärvellä sijaitseva Jäähalli Sentteri kauppasi vielä tiistaina Tori.fi:ssä yhtä kaukaloistaan täysin ilmaiseksi.

Sentteri Tampere oy:n toimitusjohtaja Markku Mattila vahvistaa, että kaukalolle on löytynyt uusi omistaja. Hänen mukaansa kaukalo ei ehtinyt olla kauaa tarjolla, kun jo ensimmäisiä yhteydenottoja tuli. Lopulta kaukalo annettiin ensimmäiselle kiinnostuneelle. Mattilan mukaan kaukalo pääsee pirkanmaalaisen kyläyhteisön käyttöön.

”Ihan parissa tunnissa siitä tuli ensimmäinen kysely ja varaus. He myös hakivat sen jo pois. Kyselyjä tuli kymmenkunta. Varmistimme vielä ensimmäiseltä yhteydenottajalta, että kaukalo todella haetaan, ja niin se lähti”, Mattila sanoo.

Uusi kaukalo Sentteriin

Ice pro -merkkinen kaukalo oli Sentterin käytössä 11 vuotta, mutta ei enää Mattilan mukaan ollut riittävän hyvässä kunnossa aktiiviseen harrastus- ja kilpailukäyttöön. Mattila oli ensin kysellyt kontakteiltaan, jos joku ostaisi kaukalon. Ostajaa ei kuitenkaan löytynyt, joten kaukalo päätettiin laittaa tarjolle ilmaiseksi. Toiveena on, että kaukaloa ei myytäisi heti eteenpäin vaan että se pääsisi käyttöön.

”Olemme aiemminkin tehneet niin, että emme anna kaukaloita yksityishenkilölle vaan esimerkiksi kyläyhdistykselle tai koululle”, Mattila sanoo.

Sentteri Tampereessa on kaikkiaan kolme kenttää. Mattila kertoo, että nyt lahjoitetun kiekkokaukalon tilalle on ostettu uusi kaukalo. ”Normaali harrastekäytössä vanha kaukalo menee kyllä vielä kymmenen vuotta, mutta urheilun kannalta päätimme ostaa uuden.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut