Mies kuoli jäätyään päältä­ajettavan ruohonleikkurin alle Pirkkalassa

Pirkanmaan pelastuslaitos sai perjantaina päivällä hälytyksen ihmisen pelastamiseksi puristuksista Pirkkalaan. Mies oli jäänyt päältäajettavan ruohonleikkurin alle. Pelastuslaitos kertoo miehen menehtyneen onnettomuuspaikalle.

1.7. 13:52 | Päivitetty 1.7. 16:41

Aamulehti

Iäkkäämpi mies kuoli jäätyään päältäajettavan ruohonleikkurin alle Pirkkalassa perjantaina päivällä, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Lassi Kylälammi perjantaina iltapäivällä Aamulehdelle.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen puristuksiin jääneestä ihmisestä lähellä Lentoasemantietä sijaitsevalle Jokelantielle puolenpäivän aikaan.

Kylälammi kertoi jo aikaisemmin päivällä Aamulehdelle, että mies oli ollut ajamassa ruohikkoa rinteen reunalla, kun ruohonleikkuri oli keikahtanut rinteeltä alas niitylle. Mies ja leikkuri olivat kierineet rinnettä pitkin ja lopulta kone oli jäänyt miehen päälle.

Jokelantiellä sijaitseva rinne ei ole kovin pieni. ”Siinä oli pudotusta oli noin 10 metriä. Noin 30 asteen kulmassa oleva rinne”, Kylälammi kuvaili.

Pelastuslaitos nosti leikkurin pois miehen päältä ja ensihoito tarkasti miehen kunnon. Kylälammin mukaan mies oli kuollut onnettomuuspaikalle.

Päivitys 1.7.2022 kello 16.31: Lisätty tieto miehen menehtymisestä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut