Nuori mies kuoli ulosajossa Vilppulassa juhannuspäivän aamuna

Juhannus on vaatinut ainakin yhden kuolonuhrin Mänttä-Vilppulassa.

Turma sattui Keuruuntiellä Vilppulassa.

27.6. 13:02 | Päivitetty 27.6. 14:54

Nuori mies kuoli juhannuspäivän aamuna ulosajossa Vilppulassa. Onnettomuus sattui lauantaina 25. kesäkuuta aamuviiden aikaan Keuruuntiellä Ajosharjuntien ja Pohjaslahdentien risteysten välisellä tieosuudella.

Rikoskomisario Kari Aaltio Sisä-Suomen poliisista Keuruulta kertoo, että tieltä ulos ajaneessa autossa oli kyydissä vain onnettomuudessa menehtynyt kuljettaja.

”Tilanteessa on ilmeisesti ajettu huomattavaa ylinopeutta, minkä vuoksi on ajettu tieltä ulos. Ajoneuvo syttyi palamaan ulosajon yhteydessä. Viitteitä kilvanajosta tai muiden tiellä liikkuneiden osallisuudesta tapahtumiin ei ole”, Aaltio kertoo.

Iltapäivällä Aaltio kommentoi STT:lle, että tapauksen tutkinnan rikosnimikkeeksi näyttäisi tulevan törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Rikosnimekkeisiin ei kuitenkaan lukeudu epäilyä rattijuopumuksesta. Onnettomuuteen ei uskota olleen osallisina muita ajoneuvoja.

”Tyypillistähän tämä valitettavasti on, että kesäviikonloppuna, kun on hyvät kelit, ajonopeudet kasvavat. Seuraukset näissä voivat olla loppupäässä dramaattiset”, Aaltio toteaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut