Valkeakosken yöpäivystys suljetaan pian elokuun loppupuolelle saakka – hoitohenkilöstöä ei ole riittävästi

Tays Valkeakosken yöpäivystys on suljettuna 27. kesäkuuta – 21. elokuuta.

Tays Valkeakosken päivystys suljetaan pian öiden ajaksi elokuun loppupuolelle saakka. Kuva otettu 7. huhtikuuta 2022, kun päivystyspiste oli suljettuna hoitoalan lakon takia.

17.6. 21:27

Aamulehti

Tays Valkeakosken yöpäivystys on suljettuna 27. kesäkuuta – 21. elokuuta. Päivystys palvelee tällä välillä päivittäin kello 8–22. Sulku johtuu hoitohenkilökunnan hankalasta rekrytointitilanteesta, kertoo Taysin tiedote.

Tays Valkeakosken päivystys hoitaa Akaan, Urjalan, Valkeakosken, Lempäälän, Pälkäneen ja Kangasalan asukkaiden akuutteja sairauksia ja vaivoja. Yösulun aikana hoitoon täytyy hakeutua Tays Acutan päivystyspisteelle Tampereelle.

Hoitoon voi hakeutua iltayhdeksään mennessä

Tays ohjeistaa, että päivystykseen hakeutuvat asiakkaat voivat hakeutua omatoimisesti Tays Valkeakoskelle kello 21 saakka. Kello 21–22 asiakkaita voidaan ottaa vastaan tapauskohtaisesti, jos kyseessä on esimerkiksi haavan ompelu.

Ennen omatoimista päivystykseen hakeutumista tulee aina ensin soittaa päivystysapunumeroon 116 117. Päivystys on tarkoitettu ainoastaan äkillisesti sairastuneille ja loukkaantuneille, jotka tarvitsevat hoitoa välittömästi ja eivät voi odottaa virka-aikaista vastaanottoa.

Lue lisää: Pula hoitajien kesäsijaisista pakottaa sairaalat sulkemaan osastoja – Pirkanmaan sairaan­hoitopiiri: ”Palkkaisimme heti kolmisen­kymmentä hoitajaa”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut