Tiellä oleva öljy haittasi liikennettä kolmostiellä Lempäälässä

Öljyä oli päivystävän palomestarin mukaan valunut tiistaiaamuna tielle kymmeniä litroja. Liikenteelle ei enää aiheudu tilanteesta haittaa.

14.6. 7:50 | Päivitetty 14.6. 12:55

Aamulehti

Tiellä oleva öljy haittasi liikennettä Tampereen ajosuunnassa Lempäälässä moottoritiellä Kuljun liittymän ja Sääksjärven liittymän välillä tiistaiaamuna.

Tieliikennekeskuksen mukaan tie oli alueella paikoin liukas. Tiellä olevasta öljystä tiedotettiin noin puoli kahdeksan aikaan tiistaiaamuna.

Nopeusrajoitus tiputettiin kyseisellä tienosuudella väliaikaisesti 80 kilometriin tunnissa, mutta palautettiin normaaliksi tieliikennekeskuksen mukaan noin kymmenen aikaan aamulla.

Tilannekeskuksen päivystävän palomestari Tomi-Pekka Olkkosen mukaan toistaiseksi öljyn alkuperästä ei ole varmaa tietoa, mutta oletettavasti se on valunut tiellä ajaneesta henkilöautoa suuremmasta autosta.

Öljyä oli valunut tielle vasemmalle kaistalle Olkkosen mukaan todennäköisesti kymmeniä litroja.

Vilkkaan liikenteen vuoksi öljylle ei voitu pelastuslaitoksen torjuntatoimenpiteillä tehdä mitään, mutta öljyn odotettiin haihtuvan Olkkosen mukaan pois tien kuivuessa aamuliikenteen mukana.

Uutista päivitetty kello 12:50: Päivitetty tiedot liikenteen palautumisesta normaaliksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut