Lempäälän sateenkaaripiknik sujui rauhallisesti alkuviikon ilkivallasta huolimatta

Myllyrannan tapahtumapuistossa pidetylle piknikille osallistui parisenkymmentä nuorta sekä muutamia perheitä.

Lempäälän Myllynrannan puisto laitettiin koreaksi piknikkiä varten. Lempääläläinen Jenna Raittinen koristeli piknikillä poskensa.

10.6. 21:34

Aamulehti

Lempäälän nuorisopalvelujen järjestämä pride-piknik sujui rauhallisesti siitä huolimatta, että alkuviikosta pride-viikkoon liittyvää sateenkaaripenkkiä oli poltettu.

Piknikille osallistui parisenkymmentä nuorta sekä muutamia perheitä lapsineen.

”Aluksi oli vähän hiljaisempaa, mutta nuoria saapui paikalle kaveriporukoissa. Piknikillä oli musiikkia ja rentoa olemista. Sattui vielä niin, että alkoi aurinkokin oikein paistaa”, Lempäälän kunnan henkilöstöjohtaja Auli Nevantie kertoo.

Lue lisää: Lempäälän sateenkaaripenkki uusitaan – Henkilöstöjohtaja: ”Jos ei saada korjattua järkevästi, hankimme uuden”

Piknik järjestettiin perjantai-iltapäivänä kello 15–17 välillä Lempäälän Myllyrannan tapahtumapuistossa. Piknikkiä veti nuorisopalvelut, mutta Nevantie piipahti paikalla myös itse.

”Paikalla oli monenikäisiä nuoria. Ikähaitari oli arviolta noin 12–20”, Nevantie sanoo.

Osallistujat toivat omia eväitä ja paikalla sai maalata glitterkasvomaalauksia. Eväsretipaikka oli laitettu koreaksi muun muassa ilmapalloilla.

Koska Lempäälän sateenkaaripenkkiä poltettiin aiemmin viikolla, tapahtuman turvallisuutta lisättiin. Paikalla oli kolme järjestyksenvalvojaa.

Sää suosi eväsretkeä Myllyrannan puistossa perjantai-iltapäivänä. Kuvassa välineitä glitter-maalauksia varten.

Lue lisää: Pride-viikkoon suhtautumisessa on suuria eroja Pirkanmaalla: Lempäälästä löytyy sateen­karipenkki, Ylöjärvi ei halua liputtaa

Lue lisää: Lempäälän pride-penkki sai olla ehjänä vain hetken: ”Rikosilmoitus voi olla edessä” – Kuva näyttää tuhopolton jäljet

Muokkaus 10.6. kello 21.40: täsmennetty nuorisotoimi nuorisopalveluiksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut