Yksi henkilö kuoli rekan ja henkilöauton kolarissa Orivedellä

Henkilöauton ja rekan törmäys tapahtui valtatiellä 9 Talviaisen kohdalla keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

1.6. 23:44 | Päivitetty 2.6. 9:09

Aamulehti

Yksi kuoli henkilöauton ja rekan kolarissa Orivedellä keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Vakavassa onnettomuudessa kuoli henkilöauton kuljettaja.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 23.05. Henkilöauton ja täysperävaunullisen rekan törmäys tapahtui valtatie 9:llä Talviaisen kohdalla.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Korhonen Sisä-Suomen poliisista kertoo, että henkilöauto oli matkannut Orivedeltä Jämsän suuntaan, kunnes ajoneuvo oli ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä mutkassa vastaantulevien kaistalle. Korhosen mukaan onnettomuuteen syytä selvitetään.

Korhosen mukaan ajo-olosuhteet olivat yöllä hyvät. Loivassa mutkassakaan ei ole hänen mukaansa mitään merkittävää näköestettä.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, mutta henkilöauton kuljettajan menehdyttyä asia ei etene syyteharkintaan. Rekan kuljettajaa ei epäillä rikoksesta.

Ysitie oli yöllä onnettomuuden vuoksi pitkään suljettuna liikenteeltä. Henkilöautoille järjestettiin kiertotie Talviaisten kautta. Poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikan kohdalla noin kello kolmeen asti aamuyöllä.

Päivitys 2.6.2022 kello 6.23: Uutiseen lisätty tieto henkilövahingoista.

Tarkennus 2.6.2022 kello 9.08: Poliisin aikaisemmassa tiedotteessa kerrottiin, että onnettomuus tapahtui Länkipohjan kohdalla. Onnettomuus tapahtui tuoreimman poliisitiedon mukaan Talviaisten kohdalla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut