Ylöjärven Kauraslammen koulun 3.-luokkalaiset saivat presidentillistä postia: ”Kiitos kirjeestänne ja pahoittelut viiveestä vastauksessani”

Koulun oppilaat olivat kirjoittaneet presidentille ja saivat häneltä paluupostissa myös vastauksia kysymyksiinsä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lähettänyt kirjeen Ylöjärven Kauraslammen koulun Veittijärven toimipisteen 3C-luokalle. Niinistö kuvattiin, kun hän puhui tiedotustilaisuudessa Presidentinlinnassa Helsingissä 15. toukokuuta.

31.5. 18:56

Aamulehti

Ylöjärveläisen Kauraslammen koulun Veittijärven toimipisteen 3C-luokkalaiset saivat lukuvuoden päätteeksi arvovaltaista postia. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastasi korkeimman omakätisesti lasten hänelle aiemmin lähettämään kirjeeseen.

Kauraslammen koulu on julkaissut kuvan kirjeestä virallisella Facebook-sivullaan:

”Kiitos kirjeestänne ja pahoittelut viiveestä vastauksessani. Kerroitte, ketkä mielestänne ansaitsivat rohkeusmitalin ja mitä rohkeus mielestänne on. Olen kanssanne samaa mieltä: rohkeus on muun muassa sitä, että auttaa hädässä olevaa ja uskaltaa yrittää parhaansa haastavissakin tilanteissa”, presidentti Niinistö kirjoittaa.

Oppilaat olivat myös kysyneet Niinistöltä, miten hänestä tuli presidentti.

”Aloitin tasavallan presidenttinä vuonna 2012 eli 10 vuotta sitten, jolloin minut valittiin vaaleilla tähän tehtävään. Suomalaiset valitsevat tasavallan presidentin vaaleissa kuuden vuoden välein”, presidentti Niinistö kirjoittaa.

Lopuksi presidentti toivottaa kaikille oikein aurinkoista kesää.

Kauraslammen koulun rehtori Satu Lahtinen kertoo nähneensä kirjeen vilaukselta, kun hän kävi Veittijärvellä. ”Opettaja sen siinä näytti. Hän oli vasta matkalla luokkaan, joten en ehtinyt kuulla palautetta. Voisin kuvitella, että lapset ovat olleet todella iloisia ja yllättyneitä.”

Kauraslammen koulu kiittää Facebook-sivullaan presidenttiä, ja Veittijärven toimipiste toivottaa samalla kaikille aurinkoista pian alkavaa kesälomaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut