Nokian Viinikanniemen tontit kiinnostivat jälleen ostajia – huutokaupan kallein tarjous kipusi yli 425 000 euroon

Nokian kaupunki on myynyt lisää tontteja uudelta Viinikanniemen alueelta. Ensimmäinen erä tontteja huutokaupattiin aiemmin keväällä. Nyt tontteja myytiin 11 kappaletta.

Tältä Nokian Viinikanniemen alueen yllä näytti elokuussa 2021, kun kunnallistekniikan rakennustyöt eivät vielä olleet muuttaneet maisemaa.

31.5. 16:14

Toinen erä Nokian Viinikanniemen omakotitontteja oli myynnissä avoimella huutokauppasivustolla 3.–22. toukokuuta. Tällä kertaa Nokian kaupunki kauppasi 11 tonttia, joiden koko oli 700–1 400 neliötä. Rakennusoikeutta on 210–320 neliötä tontin koosta riippuen.

Ensimmäisellä, helmi–maaliskuussa tehdyllä huutokauppakierroksella oli kaupan kymmenen tonttia. Tuolloin tontin hinta kipusi parhaimmillaan 300 000 eurosta 540 000 euroon.

Tällä kertaa tonttien pohjahinnat vaihtelivat 180 000–280 000 euron välillä. Nokian kaupungin tontti-insinööri Arto Heikkinen sanoo, että lopullisista myyntihinnoista edullisin oli 200 330 euroa ja korkein 425 670 euroa.

Lue lisää: Nokian Viinikanniemeen tarjolle 20 omarantaista tonttia, joilta pääsee pulahtamaan suoraan Pyhäjärveen – Ilmakuvat ja video: Tältä entisellä leirintäalueella näyttää nyt

Tontteja myydään Nokian Viinikanniemestä kaikkiaan 30. Uuden asuinalueen tonttikatujen nimet on otettu eläinkunnasta.

Tontit herättivät tälläkin kertaa rutkasti kiinnostusta, joskaan kysyntä ei ollut aivan niin voimakasta kuin ensimmäisellä kierroksella.

Nokian kaupunki myy Viinikanniemestä yhteensä 30 omakotitonttia, joista kahdellakymmenellä on oma ranta. Tontit myydään useammassa erässä, ja niiden myyntiehdot ja pohjahinnat julkaistaan aina vasta sitten, kun huutokauppa käynnistyy.

Mikä?

Nokian Viinikanniemi

Kaupunki luovuttaa saarimaiselta alueelta 30 omakotitonttia, joista kahdellakymmenellä on oma ranta.

Omakotitonttien luovutukset on aloitettu. Tontteja on toistaiseksi myyty kahdessa erässä huutokaupalla yhteensä 21.

Uusi alue on yhteensä kymmenen hehtaarin kokoinen ja siellä tulee asumaan noin 200 asukasta.

Alueelle tulee kolme uutta katua ja kolme omakotitalojen korttelialuetta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut