Helatorstain vastaisena yönä useita poliisitehtäviä Pirkanmaalla: ”Se on saanut ihmiset liikkeelle”

Myös torstai-illan odotetaan olevan vilkas, kun Suomi pelaa Slovakiaa vastaan ensimmäisessä puolivälieräottelussa.

Jääkiekon MM-kisat ovat saaneet ihmiset liikkeelle Tampereen kaupungissa. Kuva on otettu Tuomiokirkonkadulta 24. toukokuuta.

26.5. 12:49

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisilla oli kiireinen ilta helatorstain vastaisena yönä. Poliisia työllisti erilaiset häiriökäyttäytymiset, ja poliisilaitoksen alueella oli tehtäviä vuorokauden aikana kaikkiaan 576 kappaletta.

Pirkanmaalla tehtäviä oli vuorokauden aikana 367 ja Keski-Suomessa 209. Poliisiperusteisia kiinniottoja oli Pirkanmaan alueella 14 ja koko Sisä-Suomen alueella 23.

Lue lisää: MM-kisojen päätösviikon ensimmäinen yö oli poliisille tavanomaista vilkkaampi – näin kisat ovat sujuneet Tampereella tähän mennessä

Poliisitehtävissä korostui häiriökäyttäytyminen, joka voi komisario Satu Tepposen mukaan tarkoittaa esimerkiksi tappeluita ja rähinöintiä.

Tepposen mukaan tehtävien runsaaseen lukumäärään vaikutti käynnissä olevat jääkiekon MM-kisat ja se, että koronarajoitukset ovat poistuneet tai ainakin vähentyneet. ”Se on saanut ihmiset liikkeelle ja poikinut sitten poliisille tehtäviä.”

Myös hyvä sää näkyy aina poliisitehtävien määrässä. Torstai on pyhäpäivä, joten luultavasti sekin sai monet ihmiset lähtemään keskiviikkoiltana ulos.

Torstai-ilta voi olla vilkas

Helatorstain vastainen yö ei kuitenkaan ollut tämän kevään kiireisin. Tepposen mukaan viikko takaperin perjantain ja lauantain vastaisena yönä poliisitehtävien lukumäärä oli Sisä-Suomen poliisin alueella 639.

Myös torstai-illan odotetaan olevan vilkas, sillä Suomi pelaa kello 20.20 Nokia-areenassa Slovakiaa vastaan ensimmäisessä puolivälieräottelussa.

”Toivotaan, että kaikki sujuu rauhallisissa merkeissä ja että ihmiset osaavat nauttia jääkiekon katselemisesta ja eläytyä tunnelmaan. Toivotaan, ettei se aiheuta mitään sellaista, mihin poliisin tarvitsisi puuttua.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut