Tavarataloja johtanut Jenni Pöllänen on Pirkanmaan yrittäjien uusi toimitusjohtaja

Uusi toimitusjohtaja on Tampereellakin tuttu Stockmannilta.

Pirkanmaan yrittäjien uusi toimitusjohtaja Jenni Pöllänen on toiminut aiemmin muun muassa Stockmannin Helsingin tavaratalon johtajana. Hänet valokuvattiin maaliskuussa 2020.

9.5. 7:02

Aamulehti

Pirkanmaan yrittäjien uutena toimitusjohtajana on aloittanut toukokuun alussa MBA Jenni Pöllänen, 46. ”Mielenkiintoinen mahdollisuus kehittää ja parantaa yrittäjien ja yritysten toimintaedellytyksiä, yhdistää osaamistani esimerkiksi asiakaskokemuksesta jäsenkokemukseen ja myös laajaa taustaani yhdistysmaailmasta”, hän perustelee kiinnostustaan tehtävään.

Pirkanmaata hän pitää vetovoimaisena maakuntana, jossa on paljon mahdollisuuksia.

Pirkanmaan yrittäjät on suurin Suomen yrittäjien 20 aluejärjestöstä. Pirkanmaan yrittäjiin kuuluu noin 8 000 jäsenyritystä. ”Laajassa alueyhdistyksessä on mahdollista vaikuttaa myös valtakunnan tasolla siihen, miten edesautetaan yrittäjän mahdollisuuksia yrittämiseen”, Pöllänen sanoo.

Hän kertoo tarttuneensa ensimmäiseksi Pirkanmaan yrittäjien jäsenkokemukseen yhdessä vaikuttamisesta ja siihen, millä tavalla sitä kehitetään.

”Koen aluejärjestön tehtäväksi antaa yrittäjille mahdollisuus verkostoitua ja miettiä toimintaa yhdessä. On paljon yksinyrittäjiä. Myös tukipalveluiden tarjoaminen on tärkeää, ja kolmantena vaikuttaminen yhdessä isolla joukolla asioihin”, hän sanoo.

Pöllänen on toiminut aiemmin Stockmannin Tampereen ja Helsingin tavaratalojen johdossa. Hän siirtyi huhtikuussa 2018 Tampereelta Helsingin tavaratalon johtajaksi ja toimi tehtävässä joulukuuhun 2021 saakka. Hän toimi Stockmannilla useissa eri tehtävissä lähes 25 vuoden ajan. Järjestötoiminnan kokemusta hänellä on luottamustehtävistä muun muassa partiossa ja Suomen Punaisessa Ristissä.

Pöllänen asuu aviopuolisonsa ja tyttärensä kanssa Tampereella.

Hän seuraa toimitusjohtajana tehtävästä eläkkeelle jäänyttä Pasi Mäkistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut