Timo Rajala saa 38 000 euroa vuodessa luottamus­tehtävistään osuuskaupassa – Selvitimme, millaisia palkkioita osuuskauppa, osuuspankki ja vakuutusyhtiö maksavat Pirkanmaalla

Tästä jutusta näet Pirkanmaan osuuskaupan, Tampereen OP:n ja Pirkanmaan Lähi-Tapiolan hallitusten ja hallintoneuvostojen jäsenten palkkiot. Listasimme myös, ketä näihin luottamuselimiin ja edustajistoihin kuuluu. Timo Rajala saa vuodessa 38 000 euron palkkion ja pitää sitä riittävänä. ”Tehtävä on aika työllistävä kokousmateriaalin läpikäynteineen ja edustustehtävineen.”

Tampereen yliopiston professori Markku Sotarauta (1. vas.) on Tampereen OP:n hallituksen puheenjohtaja ja Jani Vilpponen (2. vas.) sen toimitusjohtaja. Timo Mäki-Ullakko (3. vas.) on Pirkanmaan osuuskaupan toimitusjohtaja ja Tampereen poliisiammattikorkeakoulun hankejohtaja Timo Rajala sen hallintoneuvoston puheenjohtaja.

30.5. 5:00

Aamulehti

Runsaat 26 000 euroa. Se on summa, jonka akaalainen Tampereen poliisiammattikorkea­koulun hankejohtaja Timo Rajala saa vuosittain palkkioksi työskentelystään Pirkanmaan osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtajana. Tästä kuukausipalkkiota on 2 060 euroa. Kustakin kokouksesta hän saa lisäksi 280 euroa. Osuuskaupan hallintoneuvosto kokoontui viime vuonna kuusi kertaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut