Nysse ja Pirkanmaan seutuliikenne luopuvat maskisuosituksesta

Maskia saa edelleen käyttää joukkoliikenteessä oman harkinnan mukaan.

Nysse luopuu kokonaan maskisuosituksesta. Kuva on otettu kesäkuussa 2021.

27.4. 15:38 | Päivitetty 27.4. 17:01

Aamulehti

Tampereen seudun joukkoliikennepalvelu Nysse ja Pirkanmaan seutuliikenne luopuvat maskisuosituksesta. Nysse ja Pirkanmaan ely-keskus, joka hankkii seudullisen joukkoliikenteen Pirkanmaalla, kertoivat päätöksestä keskiviikkona.

Nysse suosittelee maskin käyttöä yhä ruuhkaisissa tilanteissa ja sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktin välttäminen on vaikeaa. Myös ely-keskus muistuttaa, että THL:n kansalaisten maskisuosituksen mukaisesti maskia saa käyttää oman harkinnan mukaan.

Joukkoliikenteen matkustajan kannattaa harkita maskin käyttöä ruuhkaisissa tilanteissa erityisesti silloin, jos on rokottamaton aikuinen tai on riskissä saada vaikea koronatauti rokotuksista riippumatta.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä päätti siirtyä THL:n mukaiseen kasvomaskisuositukseen tiistaina 26. huhtikuuta pitämässään kokouksessaan. Pirkanmaan maskisuositus on nyt siis yhdenmukainen THL:n kansalaisten maskisuosituksen kanssa.

Juttua päivitetty 27.4.2022 kello 17: Lisätty tieto siitä, että myös Pirkanmaan seutuliikenne luopuu maskisuosituksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut