Kiistelty sauna täyttyi ääriään myöten Ylöjärvellä, kun 136 saunojaa saapui viimeisen kerran tutulle paikalle Ylöjärvelle – ”Olemme yhtä isoa perhettä”

Saunakiistan kohteena yli kolme vuotta ollut Veittijärven sauna oli sunnuntaina auki viimeistä päivää nykyisellä paikallaan. Saunan purkaminen ja valmistelevat työt sen siirtämiseksi vastarannalle alkavat jo tällä viikolla.

Ylöjärvellä sijaitsevalla Veittijärven saunalla oli sunnuntaina alkuillasta iloinen tunnelma siitäkin huolimatta, että yleinen sauna oli nykyisellä paikallaan avoinna viimeistä päivää. Sauna siirtyy vastarannalle, jossa löylyttely ja uiminen jatkuvat tutussa porukassa mahdollisesti jo ennen ennen jäiden tuloa. Saunojat asettuivat ryhmäkuvaan viimeisen illan kunniaksi.

25.4. 15:00

Aamulehti

Ylöjärven Veittijärven saunan lauteet, laituri ja terassialue täyttyivät sunnuntaina illalla saunakansasta, kun suosittu sauna oli avoinna viimeistä kertaa nykyisellä paikallaan.

Päivän aikana löylyissä kävi 136 ihmistä, joista suurin osa oli paikalla alkuillasta. Kuuden aikaan paikalla oli jopa niin paljon saunojia, että lauteilta joutui toden teolla etsimään takapuolen mentävää istumapaikkaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut