Marja Järvenpää ei ollut uskoa silmiään, kun kesken koiralenkin ylöjärveläisestä ojasta löytyi sianruhoja jätesäkeistä – ”On tullut useita ilmoituksia”

Ylöjärveltä on löytynyt kahdesta paikasta paloiksi leikattuja ja jätesäkkeihin sullottuja sianruhoja. Pirtevan ympäristöterveyteen on tullut ruhoista useita ilmoituksia. Ympäristöterveys­päällikkö arvelee, että siat on teurastettu omaan käyttöön ja teurasjätteestä on haluttu päästä eroon ilmaiseksi.

Taustalla näkyvät puroon hylätyt jätesäkit. Kun Aamulehti vieraili paikalla sunnuntaina, ruhoista nouseva haju oli jo melko voimakas. Ruhot lauantaina löytänyt Marja Järvenpää lenkkeilee paikalla usein Toni Rantalan ja Ykä-koiran kanssa.

24.4. 16:55 | Päivitetty 25.4. 13:37

Aamulehti

Marja Järvenpää ei uskonut lauantaina silmiään, kun hän näki koiransa kanssa lenkillä ollessaan ojaan heitettyjä, osittain paloiteltuja sianruhoja junaradan varrella Ylöjärvellä. Ruhojen osat pilkistivät jätesäkeistä.

”Ykä ne löysi”, Järvenpää sanoo ja tarkoittaa belgianpaimenkoiraansa Ruutipussi Ykä Anteroa. Järvenpää oli kävelyllä kumppaninsa Toni Rantalan kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut