Tämän viikon kiireellisistä leikkauksista sopu Taysilla, syöpäleikkaukset onnistuvat – HR-johtaja: ”Pärjäämme nipin napin”

Yksiköitä on Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä suljettuna lakon vuoksi eikä päivystyksellinenkään toiminta toimi täydellä teholla. Hoitajajärjestöjen mukaan suojelutyössä on ollut lähes sama määrä hoitajia kuin työvuoroissa lakkoa ennen.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin HR-johtaja Raija Ruoranen kertoo, että sairaanhoitopiirissä työskentelee osastosihteerit mukaan lukien noin 4 400 hoitajaa. Heistä noin 4 000 on lakon piirissä. Tästä joukosta noin 1 100 tekee suojelutyötä eli on töissä lakosta huolimatta turvaamassa välttämätöntä hoitoa. Aamulehti kuvasi Ruorasen maaliskuussa 2020.

4.4. 18:47 | Päivitetty 5.4. 13:29

Aamulehti

Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä (PSHP) on saatu hoitajien lakosta huolimatta sovittua kiireellisiä leikkauksia tälle viikolle maanantaista perjantaihin. PSHP:n HR-johtaja Raija Ruoranen tarkentaa kuitenkin, että kiireellisten leikkausten työvuorot on käytännössä vahvistettu vain maanantaista 4. huhtikuuta torstaiaamuun 7. huhtikuuta asti. Ruorasen mukaan tällöin saadaan tehtyä kymmeniä leikkauksia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut