Paritalo tuhoutui tulipalossa Urjalassa asuinkelvottomaksi

Urjalassa palanut paritalo kärsi merkittävistä palo- ja savuvahingoista.

27.3. 21:16 | Päivitetty 28.3. 0:04

Aamulehti

Urjalassa Välkkiläntiellä sijaitseva paritalo tuhoutui tulipalossa sunnuntai-iltana asuinkelvottomaksi.

Toisen asunnon takasta lähtenyt palo levisi purueristeisen talon seinärakenteisiin ja välipohjaan. Palo aiheutti merkittäviä palo- ja savuvahinkoja. Paritalo on arviolta 150 neliömetrin kokoinen ja kaksikerroksinen.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Heikki Havukaisen mukaan koko talo palaa asuinkelvottomaksi. Henkilövahinkoja ei sattunut. Talossa asuneet ihmiset onnistuivat poistumaan talosta.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta sunnuntai-iltana kello 20.39.

Ensimmäisenä kohteeseen saapui Havukaisen mukaan Urjalan Vapaaehtoinen palokunta. Silloin muutamassa huoneessa löivät jo liekit. ”Savusukeltajat hyökkäsivät sisään ja saivat palon sammumaan. Nyt raivataan rakenteita”, sanoo Havukainen.

Tämän hetken arvion mukaan toisen asunnon takka oli vaurioitunut, minkä takia palo oli lähtenyt leviämään seinärakenteisiin.

Havukainen kertoi sunnuntai-iltana kello 22.30, että sammutustyöt ovat edelleen käynnissä, ja kattorakenteita puretaan. Asuntojen välinen seinä on osin palanut ja osin purettu. Seiniä ja välipohjarakenteita raivataan. Sammutustöiden arvioitiin kestävän puoleen yöhön saakka.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut