Ylöjärvellä sijaitsevan kahvilan yrittäjä irtisanoi sopimuksensa, kun työntekijää ei löytynyt – Kaikki muuttui, kun hän kertoi ahdingostaan julkisesti: ”Niitä tuli joka puolelta”

Ylöjärvellä sijaitsevan lounaskahvila Vanhan Räikän yrittäjä Johanna Koivu ällistyi saadessaan noin sata työhakemusta sen jälkeen, kun hän kertoi julkisesti joutuvansa lopettamaan kahvilatoiminnan, jos sopivaa työntekijää ei löydy.

Ylöjärvellä sijaitsevan vanhan Räikän yrittäjä Johanna Koivu kertoo jatkavansa yritystoimintaa tilassa. Hän ehti jo irtisanoa sopimuksensa kaupungin kanssa, mutta asian saama julkisuus auttoi löytämään pitkään kaivatut lisäkädet. Aamulehti kuvasi Johanna Koivun helmikuun puolessa välissä.

24.3. 6:57

Aamulehti

Ylöjärveläinen lounaskahvilayrittäjä Johanna Koivu on huojentunut. Koivun kahvilatoiminta Ylöjärven Vanhassa Räikässä oli kaatua, kun osaavaa henkilökuntaa ei löytynyt. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut.

Koivu kertoi Aamulehdelle helmikuussa, että mikäli työntekijää ei löydy nopealla aikataululla, kahvilatoiminta tulee hänen vetämänään paikalla päätökseen. Koivu kertoi tällöin, että työvoimapulasta johtuen vapaa-aikaa ei enää ollut lainkaan ja lyhyimmätkin työpäivät olivat yli kymmenen tunnin mittaisia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut