Legendaarisen Siuron Koskibaarin omistaja vaihtuu: Tuomas Järvinen jättää baarin, muttei Siuroa – ”Kulttuurityö Siurossa ei lopu”

Sunnuntaina 27.3. on Tuomas Järvisen viimeinen päivä Nokian Siuron Koskibaarin yrittäjänä. Uudet yrittäjät aloittavat Koskibaarissa huhtikuussa.

Tämä kuva otettiin Tuomas Järvisestä keväällä 2018, kun hän oli aloittanut Siuron Koskibaarin yrittäjänä. Sunnuntaina hän jättää Koskibaarin seuraavien yrittäjien haltuun, mutta jatkaa Siuroviihteen toimitusjohtajana tapahtumien järjestämistä Siurossa jatkossakin.

23.3. 11:02

Siuron Koskibaarin yrittäjä vaihtuu. Nykyinen yrittäjä, Siuroviihteen toimitusjohtaja Tuomas Järvinen, joka tunnetaan myös lempinimellään Jamppa, pitää baaria viimeisen kerran auki sunnuntaina maaliskuun 27. päivänä.

Siuron Koskibaarin toiminta ei kuitenkaan pääty, vaan vuodesta 1959 toiminut kyläbaari aukeaa uusien yrittäjien voimin huhtikuun 5. päivänä. Siuroviihde on ollut baarissa vuokralaisena. Kiinteistön omistaja on valinnut uudet yrittäjät Koskibaarin toimintaa jatkamaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut