Pirkanmaalaiset yritykset ovat keränneet jo yli miljoona euroa Ukrainan hyväksi – Katso lahjoittajien komea lista ja summat

Pirkanmaalaisten yritysten ja niiden työntekijöiden valtava auttamishalu näkyy keräyksen tuotossa. Isot ovat antaneet kymmeniä tuhansia ja pienet kykynsä mukaan – lista on koskettavaa luettavaa. Esimerkiksi pirkkalalainen Backstage Rock Shop keräsi bändien avustuksella peräti yli 36 000 euroa. Pohjola Rakennuksen henkilöstä halusi lahjoittaa joulurahojaan ja yritys tuplasi summan ja lahjoitti kaikkiaan 64 200 euroa.

Auttajien joukossa ovat muiden muassa Framery (toimitusjohtaja Samu Hällfors vas. ylhäällä), Dynaset (toimitusjohtaja Reijo Karppinen ja varatoimitusjohtaja Anni Karppinen), Nokian Panimo (hallintopäällikkö Hannele Janhunen), M-Files (toimitusjohtaja Antti Nivala), Kameratori (toimitusjohtaja Jussi Lehmus) ja Tampereen Työväen Teatteri (teatterinjohtaja Otso Kautto).

18.3. 10:59 | Päivitetty 13.4. 11:16

Aamulehti

Framery, Avant Tecno ja Aamulehti haastoivat pirkanmaalaiset yritykset tekemään lahjoituksia Ukrainan hyväksi. Haasteeseen on tartuttu vahvalla otteella ja rahaa on kertynyt jo yli 1 050 000 euroa. Tässä ovat lahjoittajien nimet ja heidän ilmoittamansa summat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut