Pirkanmaalaiset yritykset ovat keränneet jo yli miljoona euroa Ukrainan hyväksi – Katso lahjoittajien komea lista ja summat

Pirkanmaalaisten yritysten ja niiden työntekijöiden valtava auttamishalu näkyy keräyksen tuotossa. Isot ovat antaneet kymmeniä tuhansia ja pienet kykynsä mukaan – lista on koskettavaa luettavaa. Esimerkiksi pirkkalalainen Backstage Rock Shop keräsi bändien avustuksella peräti yli 36 000 euroa. Pohjola Rakennuksen henkilöstä halusi lahjoittaa joulurahojaan ja yritys tuplasi summan ja lahjoitti kaikkiaan 64 200 euroa.

Auttajien joukossa ovat muiden muassa Framery (toimitusjohtaja Samu Hällfors vas. ylhäällä), Dynaset (toimitusjohtaja Reijo Karppinen ja varatoimitusjohtaja Anni Karppinen), Nokian Panimo (hallintopäällikkö Hannele Janhunen), M-Files (toimitusjohtaja Antti Nivala), Kameratori (toimitusjohtaja Jussi Lehmus) ja Tampereen Työväen Teatteri (teatterinjohtaja Otso Kautto).

18.3. 10:59 | Päivitetty 13.4. 11:16

Aamulehti

Framery, Avant Tecno ja Aamulehti haastoivat pirkanmaalaiset yritykset tekemään lahjoituksia Ukrainan hyväksi. Haasteeseen on tartuttu vahvalla otteella ja rahaa on kertynyt jo yli 1 050 000 euroa. Tässä ovat lahjoittajien nimet ja heidän ilmoittamansa summat.

Lue lisää: Framery, Avant Tecno ja Aamulehti haastavat yritykset keräämään varoja Ukrainalle – ”Tahdomme palauttaa maailman, johon olemme uskoneet”

Accountor

”Accountor tukee Ukrainassa työskenteleviä työntekijöitään ja heidän perheitään suoraan monin keinoin. Haluamme auttaa muitakin Ukrainan sodasta kärsiviä niillä keinoilla, joita meillä on. Lahjoitimme heti sodan alettua 50 000 euroa Unicefin kautta.”

Aina on Pilates ja Kiropraktikko Tuomas Kivistö

”Aina on Pilates -studion synttäriviikon teemana oli Ukrainan auttaminen. Viikon aikana keräsimme yhdessä kasaan 800 euroa. Meillä oli myös Facebook – UN Women Suomen keräyskamppanja viikon ajan meidän omilla Facebook- sivuilla, sekä Punaisen Ristin rahalipas studion pöydällä.”

A-Insinöörit

”Lahjoitimme heti hyökkäyksen alettua Suomen Unicefin keräykseen 20 000 euroa. Nyt kannustamme asiantuntijoitamme kertomaan ideoitaan, mitä muuta voisimme työyhteisönä tehdä Ukrainan ja sieltä paenneiden hyväksi.”

Ali-Marttilan puutarha

”Lahjoitimme 500 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle.”

Amk-Kustannus

”Lahjoitimme 1 000 euroa Ukrainan sodan ensimmäisellä viikolla hätää kärsivien avuksi. Apu osoitettiin Suomen Punaiselle Ristille ja Pelastakaa Lapset ry:lle. Jatkamme avustamista osoittamalla osan tulevasta myynnistämme samaisille kohteille.”

Atoz

”Päätimme lahjoittaa prosentin kuukausittaisesta liikevaihdostamme Ukrainassa hätää kärsivien avuksi niin pitkään kuin sota jatkuu. Lahjoitussumma liikkuu kuukausittain 3 300–5 500 euron tuntumassa. Ensimmäiset rahat lähtivät jo liikkeelle puoliksi SPR:lle ja Unicefille. Aloitimme helmikuun liikevaihdostamme.”

Aurinkosilta

”Lahjoitimme 200 euroa pienenä yrityksenä Pelastakaa lapset kautta.”

Avant Tecno

”Keräsimme SPR:lle lähes 47 000 euroa. Lahjoituksia tekivät yrityksen lisäksi yli sata työntekijäämme. Lahjoituskampanjasta on viestitty sosiaalisessa mediassa ja lisäksi olemme haastaneet mukaan muita pirkanmaalaisia yrityksiä.”

Avitor Sähkö

”Olemme tukeneet Ukrainan sodan uhreja lahjoittamalla 1 000 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.”

Backstage Rock Shop

”Järjestimme verkkokaupassamme 9.–10.3. kampanjan Ukrainan sodan uhrien auttamiseksi, missä tuotot ohjataan Unicefille. Mukaan osallistui yrityksemme lisäksi kymmeniä bändejä, joiden virallisia verkkokauppoja edustamme, muun muassa Apulanta, Nightwish, Klamydia, Eppu Normaali, Ensiferum, Hevisaurus, Insomnium, Fröbelin Palikat, Kolmas Nainen, Tuomari Nurmio, The 69 Eyes ja Viikate. Keräyssumma on 36 488,13 euroa.”

BST-Arkkitehdit

”Lahjoitimme 4 000 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Tämän lisäksi työntekijämme ovat osallistuneet #1hourforukraine haasteeseen, ja lahjoittaneet yhden työtunnin summan SPR:n katastrofirahastoon. Haastamme mukaan asiakkaamme ja muut yhteistyökumppanimme.”

Businesshunter ja Ekuterapia

”Haastoin päämieheni osallistumaan kampanjaan. Olemme molemmat köyhiä pienyrittäjiä, mutta viisikymppiset pistettiin lasten avuksi.”

Comping

”Tuemme lahjoittamalla 3 000 euroa Pelastakaa lapset järjestön toimintaan. Henkilöstömme on ollut aktiivinen osallistumalla myös muihin erilaisiin keräyksiin ja tempauksiin.”

Dayton

”Dayton Tampere oy ja Dayton oy tytäryhtiöineen on osa Dayton Group oy:tä. Olemme yhdessä lahjoittaneet yhteensä 32 500 euroa kansainväliselle Punaiselle Ristille. Dayton Tampere kutsuu toimistotekniikan, päivittäistavarakaupan ja fastfood-ravintoloiden laitteiden myynti- ja huoltoliikkeet henkilökuntineen mukaan antamaan apua Ukrainalle.”

Dekati

”Olemme lahjoittaneet kuukauden mainontaan varatut varat SPR:n katastrofirahastoon.”

Dynaset

”Olemme lahjoittaneet Unicefin kautta. Lahjoitussummalla saadaan hankittua yli tuhannelle lapselle koulutarvikkeita hyvän tulevaisuuden rakentamiseksi.”

Enfil

”Olemme lahjoittaneet 2 000euroa SPR:n katastrofirahastoon. Yrittäjät ovat myös henkilökohtaisesti lahjoittaneet 200 euroa Unicefin kautta.”

Eskotoikka

”Lahjoitimme SPR Katastrofirahastoon 500 euroa. Haastaisimme mukaan auttamaan Neonelektron ja Tmi Metalletin parhaaksi katsomallaan tavalla.”

False Dilemma

”Teimme erän Make Love Not War -printillä varustettuja huppareita, joiden 250 euron myyntihinnasta sata prosenttia siirretään Ukrainan armeijalle. Lahjoitusta varten tilitiedot on saatu gov.ua-sivuilta. Tähän mennessä lahjoituksia on tehty 3 500 eurolla.”

Fusti

”Olemme tähän mennessä lähettäneet 400 ensiapulaukkua Puolan Punaiselle Ristille, joka välittää ne Ukrainan Punaiselle Ristille jaettavaksi rintamalle. Toimimme autonkierrätysalalla. Laukut on kerätty kierrätettävistä ajoneuvoista, ja niitä ovat meille tuoneet myös monet asiakkaamme. Keräämme edelleen ensiapulaukkuja Ukrainaan lähetettäväksi. Ensimmäinen lähetys toimitettiin eteenpäin 4.3.”

Framery

”Meillä oli kampanja viikon verran päällä. Siihen osallistui 242 frameryläistä. Kokonaissummaksi kertyi 68 165 euroa. Olemme lahjoittaneet varat SPR:n katastrofirahastoon.”

G Livelab Tampere

”Aloitimme helmikuun lopussa hyväntekeväisyyskampanjan ja osoitamme yhden euron jokaisesta myydystä keikkalipustamme Unicefin kautta Ukrainan lapsille.”

Gofore

”Työntekijöidemme aloitteesta avasimme ukrainalaisten auttamiseksi SPR:n keräystilin, jolle on tätä kirjoittaessani kertynyt 15 000 euroa. Kun keräys alkoi, Gofore lupasi yhtiön puolesta kaksinkertaistaa summan siinä vaiheessa, kun se ylitti 10 000 euroa. Gofore on lahjoittanut yhtiönä jo tuon kymppitonnin. Organisoimme keräystä, jolla keräämme työyhteisönä ruokaa, päivittäistavaroita, hygieniatarvikkeita ja muuta tarpeellista toimitettavaksi sotaa pakeneville.”

Gogo

”Gogo järjesti ohjaajien ja asiakkaiden kanssa hyväntekeväisyysjumppamaratonin Hervannan toimipisteessä. Lahjoittajilta saimme kasaan 1 420 euroa, ohjaajat lahjoittivat oman ohjauspalkkionsa ja Gogo yrityksenä lisäsi oman panostuksensa, jolloin päästiin loppusummaan 2 500 euroa. Varat ohjataan lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.”

Greenstep

”Tampereellakin toimiva suomalainen perheyritys Greenstep on lahjoittanut Unicefille 100 000 euroa ja Punaiselle Ristille 100 000 euroa. Greenstep myös sponsoroi noin 35 000 eurolla suojavaruste- ja ensiaputarvikelahjoituksia ja niiden kuljetusta Ukrainan rajalle. Yhteensä lahjoituksia 235 000 eurolla.”

Hammaslääkäriasema Helmiäinen

”Autamme ukrainalaisia Suomen Punaisen Ristin välityksellä ja lahjoitamme 20 euroa jokaista työntekijäämme kohden, yhteensä 1 000 euroa.”

Hetitec

”Lahjoitimme 500 euroa Unicefille.”

Hiking Travel, Hit

”Annamme taloudellisen tukemme Kirkon Ulkomaanavun kautta sekä yrityksenä että yksityishenkilöinä. Hit laittoi 1 000 euroa ja muu henkilökunta on avustanut pienemmillä summilla, noin 400 euron edestä.”

Huolto Haara

”Olemme lahjoittaneet Ukrainan sodan lapsiuhreille 1 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n kautta.”

Ilves-Hockey

”Aloitimme SPR:n kautta keräyksen tukemaan Ukrainassa tarvittavaa humanitääristä apua. Keräyksen alkuun Ilves-Hockey lahjoitti 1 000 euroa. nyt 9.4. olemme saaneet 160:n eri lahjoittajan kautta kerättyä yhteensä 15 399 euroa. Keräyksemme jatkuu 30.4 saakka.”

Image Wear

”Olemme olleet mukana tukemassa Ukrainan sodan uhreja Ukrainaan toimitetulla vaatelahjoituksella ja 10 000 euron rahalahjoituksella Pelastakaa Lapset ry:n kautta.”

Insitu

”Lahjoitimme 1 000 euroa Fida Internationalin kautta sekä olemme sisäisesti sopineet antavamme tarvittaessa työtämme, telttojamme tai striimauskalustoamme sotaa paossa olevien ihmisten olojen parantamiseksi.”

Insta, Patria ja Millog

Kolme Tampereen seudullakin toimivaa yritystä ja puolustusvoimien yhteistyökumppania, Millog, Insta ja Patria ovat yhdessä lähettäneet Ukrainaan ensiapu- ja sairaalatarvikkeita noin 100 000 euron arvosta.

Kameratori

”Kameratorilla on ollut oma filmibrändi, Santa Rae, joka on valmistettu venäläisestä ilmavalvontafilmistä. Päätimme myydä koko 5 500 filmin erämme Ukrainan hyväksi ja lopettaa filmin tuotannon, kunnes Venäjän nykyinen hallinto on vaihtunut ja sota päättynyt. Tähän mennessä rahaa on kerätty Ukrainalle 22 500 euroa.”

Kaukajärven Martat

”Kaukajärven talvipäivässä paistoimme muurinpohjalättyjä ja myimme leipomiamme leivonnaisia. Lahjoitimme rahat SPR: n kautta Ukrainalaisten hyväksi. Rahaa kertyi 500 euroa.”

Kiilto

”Olemme lahjoittaneet 50 000 euroa Kirkon Ulkomaanavulle. Lisäksi olemme lahjoittaneet yhdessä Instan kanssa 10 000 euroa ukrainalaisten auttamiseksi paikallisen Perheyritysten liiton sisarjärjestön kautta. Olemme lähettäneet kriisialueelle myös hygieniatuotelahjoituksia Suomesta, Tanskasta, Ruotsista ja Norjasta.”

Kosken korva ja nenä

”Olemme lahjoittaneet 1 000 euroa SPR:n katastrofirahastoon.”

Kustom.fi

”Yrittäjä on itse lahjoittanut suoraan paikallisen 3D-alihankkijan perheelle 500 euroa. Lisäksi yhtiö on lahjoittanut järjestöjen kautta saman verran.”

Lifehair

”Lifehair oy on auttanut lahjoittamalla 1 000 euroa suoraan Ukrainan puolustusministeriön tilille.”

Liikuntakeskus FUN

”Lahjoitimme Unicefin kautta 1 000 euroa.”

Loistohoiva Tampere

”Lahjoitimme 1 000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Haastoimme some-julkaisussa muita yrityksiä ja yksityishenkilöitä auttamaan parhaaksi katsomallaan tavalla esimerkiksi juuri SPR:n kautta.”

Lounea

”Tampereellakin toimiva Lounea oy on lahjoittanut 10 000 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.”

M-Files

”M-Files teki 50 000 euron lahjoituksen Unicefille. Lisäksi kannustamme työntekijöitä tekemään omia lahjoituksiaan.”

MexLink

”400 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Jatkamme lahjoituksia myös myöhemmin tilanteen mukaan.”

Micro Magic

”Lahjoitamme kaikista maaliskuun aikana tehdyistä verkkokauppatilauksista kymmenen prosenttia Ukrainan tueksi. Haastamme mukaan oman ja sisaryrityksemme Magic Cloudin henkilöstön sekä kaikki vanhat ja uudet asiakkaamme. Jos hankinnat eivät ole ajankohtaisia, kannustamme tekemään lahjoituksen suoraan avustusjärjestöjen kautta.”

Molok

”Yhtiö on lahjoittanut Pelastakaa Lapset ry:lle 10 000 euroa Ukrainan lasten auttamiseksi. Kaupankäynti Venäjälle lopetettu.”

Nokian Kamppailu-Urheilijat

”Lahjoitimme Unicefin kautta 1 000 euroa. Samalla haastoimme muut urheiluseurat mukaan, varsinkin muut nokialaiset seurat.”

Nokian Panimo

”Hallituksen päätöksellä lahjoitimme SPR Katastrofiavulle 10 000 euroa.”

Novasähkö

”Lahjoitimme 2 000 euroa World Visionin kautta Ukrainan lapsien tukemiseksi.”

Novatron

”Olemme lahjoittaneet 10 000 euroa Punaisen Ristin katastrofirahastoon.”

Panimoravintola Plevna

”Panimoravintola Plevnalla oli 7.–13.3. Autetaan Ukrainaa yhdessä -kampanja. Sen aikana oli myynnissä erikoisannoksena Kievin kanaa Plevnan tapaan hintaan 9,80 euroa ja kaikki annoksen myynnistä saadut tulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Punaiselle Ristille Ukrainan auttamiseksi. Kampanjan aikana annoksia myytiin 305 kappaletta, josta tuli yhteensä 2 988,40 euroa, ja summa pyöristettiin ylöspäin 3 000 euroon. Sen lisäksi kampanjasta ylijääneitä annoksia lahjoitettiin Ukrainan pakolaisille, joita kävi myös ryhmä ravintolassamme syömässä.”

Parturi-kampaamo Clipci

”Pro-kampuksessa konsertti Ukrainan hyväksi josta kahvilan koko tuotto lahjoitettu Ukrainaan 265 euroa Unicefin kautta.”

PCB Connect

”Lahjoitimme Pelastakaa lapset ry:lle 6 000 euroa.”

Pella's cafe

Lahjoitimme Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. kertyneestä myynnistä 10 prosenttia UN Women Suomi Ukrainan sotaa pakenevien naisten ja heidän perheidensä tukemiseksi. Rahaa kertyi 380 euroa.”

Pihlajalinna

”Pihlajalinna haluaa osoittaa tukensa Ukrainan sodasta kärsiville ja antoi suoran 20 000 euron rahalahjoituksen Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.”

Pirkanmaan SETA – Sinuiksi

”Ohjaamme YO-talolla 25.3. järjestettyjen varainhankintabileidemme Leimareiden lipputuloista 541 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Ukraina-ohjelmaan.”

Pirkan Opiskelija-asunnot

”Lahjoitimme 5 000 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.”

PJ Maa Partners

”Yhtiömme antaa 3 000 euroa Ukrainan hädänalaisten auttamiseksi, ja aprillipäivän johdosta omistajat tuplavat tuen 6 000 euroon. Tuki maksetaan SPR:n ja Unicefin kautta. Lisäksi Ukrainan tukemiseen on saatu jo 1 700 eurolla mukaan muita aprillipäivän teemalla Aprillista todellista apua Ukrainaan.”

Pohjola Rakennus Suomi

”Pohjola Rakennuksen henkilökunta halusi lahjoittaa henkilöstön omiin joulumuistamisiin käytettävät 32 100 euroa eli 100 euroa/henkilö lahjoituksena Ukrainan avustustyöhön ja yhtiömme päätti kaksinkertaistaa lahjoitussumman. Lahjoitimme 64 200 eli 200 euroa jokaista työntekijää kohden Ukrainassa tehtävään avustustyöhön. Summa jaettiin Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston sekä Pelastakaa Lapset ry:n kesken.

Raami Arkkitehdit

”Olemme auttaneet Ukrainaa, lahjoittamalla 10 000 euroa Unicefin avustusohjelmaan.”

Ramport

”Lahjoitimme 10 000 euroa Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kannustimme myös muita yrityksiä lahjoittamaan, tukemaan ja levittämään auttamishaluja Ukrainan hyväksi.”

Retee arts

”SPR:lle on lahjoitettu 300 euroa.”

Sappeen matkailukeskus

”Sappee lahjoitti maanantain 7.3. hissilippujen ja hiihtokoulun myyntitulot Unicefille. Summa oli 3 182 euroa.”

Sastamala Gregoriana & Partnos

”Sunnuntaina 13.3. järjestetty Markiisitar ja filosofi -konsertti Funkkistalossa, Sastamalassa keräsi 1 236,36 euron lipputulot, jotka ohjattiin lyhentämättömänä Suomen Punainen Risti kautta. Konsertissa esiintyi Pirkanmaan Barokki.”

Signature.fi

”Lahjoitimme 500 euroa Suomen Punaiselle Ristille mutta harkitsemme mahdollisuutta myös tukea suoraan Ukrainaa. Toivomme esimerkillämme saavamme mukaan enemmän Pirkanmaan yrityksiä. Pienikin yritys voi auttaa.”

SL-Putki

”Yritykseni on lahjoittanut Unicefille 200 euroa ja SPR:n katastrofirahastoon 500 euroa Ukrainan auttamiseksi.”

Soldem

”Lahjoitimme Unicefin kautta 2 000 euroa.”

SunUra

”SunUra Oy on lahjoittanut 3 000 euroa Unicefin keräykseen.”

Suomen Itämeri-instituutti

"Lahjoitimme 2 000 euroa Unicefille.”

Taksi Wiipurin Nopea

”Punaisen Ristin ja Kirkon ulkomaanavun kautta olemme lahjoittaneet 500 euroa. Mahdollisuuksien mukaan lahjoitamme myös lisää. Meillä on valmius myös lähettää talkootyönä linja-autonkuljettaja avustus- tai evakuointimatkalle Puolaan, jos jokin yritys tai taho tarvitsee.”

Tallipihan Suklaapuoti

”Lahjoitimme SPR:lle 5 870 euroa. Summa kerättiin suklaarasioiden myynnillä. Rasioiden hinta lahjoitettiin kokonaisuudessaan kriisiapuun ja olemme lahjoittaneet myös suklaata toimitettavaksi Ukrainaan. Lisäksi olemme kehottaneet some-seuraajiamme lahjoittamaan mahdollisuuksien mukaan.”

Tammelanpuiston Yrittäjät

”Lahjoitimme Unicefin kautta 2 000 euroa. Haastoimme myös keräykseen mukaan muut Pirkanmaan alueen paikallisyhdistykset.”

Tampereen Ju-Jutsukoulu

”Kamppailuseura lahjoitti Unicefin kautta 1 000 euroa.”

Tampereen Komediateatteri

"Olemme lahjoittaneet Ukrainan hyväksi 5 000 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta.”

Tampereen koneautomaatio

”Lahjoitimme Ukrainaan Pelastakaa lapset ry:n kautta 1 000 euroa.”

Tampereen Maratonklubi

”Olemme lahjoittaneet 5 000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Lahjoitus on tehty jäsenmaksuilla ja talkootyöllä kerätyistä varoista.”

Tampereen Sähkölaitos

”Tampereen Sähkölaitos, Tampereen Sähköverkko ja Tampereen Vera halusivat auttaa vastaanottokeskusta, josta puuttui keittiö- ja pyykkäysvälineitä. Pyysimme perjantaiaamuna 11.3. ostoslistaa tarpeista. Kävimme saman tein ostamassa paikallisista liikkeistä 5 jääkaappia, 10 mikroaaltouunia, 10 vedenkeitintä, 10 kokoontaitettavaa pyykinkuivaustelinettä ja 10 pakkausta pyykinpesuainetta. Tarjosimme apua myös sähköasennuksissa, mutta niitä ei tällä kertaa tarvittu. Henkilöstöllä on halu auttaa myös yksityishenkilöinä, joten tietoa avustustavoista on jaettu yrityksen sisällä.”

Tampereen Teatteri

”Tampereen Teatteri lahjoitti 17.3. Kotiopettajattaren romaanin ja 19.3. Kansalliskirjailija-näytöksen lipputulot lyhentämättöminä Unicefin hätäapukeräykseen. Esitysten tuotto oli yhteensä 11 695 euroa, jonka teatteri pyöristi 12 000 euroon."

Tampereen Työväen Teatteri

”Tampereen Työväen Teatteri järjestää lauantaina 23.4. klo 13 lukudraamaesityksen Talo horjahti – tekstejä keväältä 2022 Ukrainasta. Hyväntekeväisyysesityksen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä ukrainalaisten lasten hyväksi Unicefin kautta.”

Tam-Silk

”Lähetimme yhdessä paikallisen, nimettömän lahjoittajan kanssa merinovillasilkkisiä alusvaatteita ja muita tekstiileitä Ukrainaan.Toimituksen perille pääsemisestä vastasi Kangasalla asuva yrittäjäpariskunta, joilla oli henkilökohtainen kontakti kohdemaahan. Myimme hyväntekeväisyystempausta varten valmistettua Ukraina-tuubihuivia verkkokaupassamme 11.–31.3., joista jokaisesta myydystä huivista lahjoitimme 20 euroa lyhentämättömänä Ukrainan terveydenhuollolle. Lahjoitimme 109 omaa tuotantoa olevia naisten alushousuja Joroisten kuntaan saapuneiden äitien käyttöön.”

Teatteri Mukamas

”Teatteri Mukamas lahjoitti valtakunnallisen Lastenteatteripäivän 19.3. esitystulon lyhentämättömänä Unicefin hätäapukeräykseen. Lahjoitussumma oli 1 000 euroa.”

Terra Patris

”Lahjoitimme 5 000 euroa suoraan Ukrainan armeijalle ja 5 000 euroa Ernst Prost-säätiölle. Ernst Prost-säätiö on Suomen perheyritysten liiton ukrainalaisen sisarjärjestön lahjoituskampanjan varainkeruujärjestö.”

TRWays

”Olemme Kirkon ulkomaanavun kuukausilahjoittaja ja lahjoitimme sen kautta myös 1 000 euroa Ukrainan auttamiseksi.”

Turva

”Lahjoitimme sekä SPR:lle että Unicefille 10 000 euroa.”

Tähti-Set

”Arkkitehtitoimisto Tähti-Set on lahjoittanut 3 000 euroa Unicefin kautta.”

Vesilahden Pieni kukkapuoti

”Lahjoitin viikon 12 viikkokimppujen myynnin kokonaisuudessaan paikalliselle, vesilahtelaiselle, avustusporukalle. He ovat tehneet jo useamman matkan auttaakseen Ukrainan pakolaisia. Paluumatkoilla on tuotu linja-autollinen pakolaisia Suomeen. Myin 40 viikkokimppua15 euron hintaan eli lahjoitin 600 euroa.”

Vetvuores

”Vetvuores osallistui suomalaisten eläinlääkärien haasteeseen lahjoittamalla 1 000. Eläinlääkärien yhteiskeräys on tuottanut jo yli 69 000 euroa Suomen Punaisen Ristin kautta. Keräys jatkuu edelleen.”

Welado

”Myös Tampereella toimiva Welado on haastanut oman henkilöstönsä (noin 220 henkeä) mukaan SPR:n hätäapukeräykseen. Tavoitteenamme on kerätä yhdessä 30  000 euroa. Welado lahjoitti yrityksenä 10 000 euron pohjapotin. Lisäksi Welado tuplaa weladolaisten antaman lahjoitussumman toiseen 10 000 euroon asti. Kun esimerkiksi henkilöstön jäsen antaa keräykseen 100 euroa, Welado lisää toiset 100 euroa. Tällä hetkellä (14.3.) potissa on 13 241 euroa, josta siis tuo 3 241 euroa tuplaantuu eli varmasti olemme keränneet jo 16 482 euroa.”

Werdant Engineering

”Lahjoitamme 2 000 euroa suoraan Ukrainan armeijalle.”

Wiiste

Wiiste lahjoitti 10 prosenttia viikkojen 9 ja 10 myynnistä Unicefin kautta. Summa oli nelinumeroinen. Haastamme mukaan asiakkaat ja muut yhteistyökumppanimme.

Listassa on vain rahakeräyksiä tai rahalla hankittuja tavarakeräyksiä. Keskeneräisiä keräyksiä, joista ei ole ilmoitettu tilannesaldoa, ei ole otettu mukaan.

Näin osallistut

Aamulehti kerää ja julkaisee listaa Pirkanmaan yrityksistä, jotka ovat osallistuneet rahalahjoituksin Ukrainan auttamiseen. Jos yrityksenne on jo auttanut, niin kerro myös siitä meille.

Kerro yrityksenne lahjoituksista tässä jutussa olevan lomakkeen kautta.

Paljonko yrityksenne on saanut kerätyksi rahaa? Kerro meille myös siitä, miten yrityksenne on haastanut työntekijät mukaan kampanjaan, miten lahjoituksia on kerätty ja mille taholle.

Aamulehti julkaisee tietoa auttajista yritysten ilmoitusten perusteella. Yritykset järjestävät keräyksensä ja lahjoituksensa sekä kohteensa itsenäisesti.

Aamulehti päivittää ja julkaisee auttajien luettelon kerran viikossa verkossa ja painetussa Aamulehdessä. Kerromme yrityksen nimen, auttamisen muodon ja lahjoitetun summan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut