Eläköitynyt pankinjohtaja avasi kotipihaansa arboretumin Kangasalla ja ällistyi suosiosta täydellisesti – ”Olimme aivan puulla päähän lyötyjä”

Kangasalla sijaitseva yksityinen arboretum Frick herätti kävijöissä valtavaa kiinnostusta viime kesänä. Arboretumia 40 vuotta kotinsa ympärille rakentanut Erkki Frick kertoo, että vierailijoita kävi yli 7 000. Vilkkaimpana päivänä kävijöitä oli noin 800.

Arboretum Frick on eläköityneen pankinjohtaja Erkki Frickin rakas harrastus, jonka parissa hän on viettänyt vuosikymmenien aikana lähestulkoon kaiken vapaa-aikansa. Erkki ja hänen puolisonsa Leila Frick hankkivat tontin vuonna 1981. Tällöin heillä ei vielä ollut aavistustakaan siitä, että vuosikymmeniä myöhemmin alueelle rakentuisi arboretum, jossa kasvaa noin 500 erilaista puu- tai pensaslajia.

7.3. 7:00

Aamulehti

Kangasalan Liuksialassa sijaitseva arboretum Frick nousi viime kesänä monen puutarha-alan harrastajan ja ammattilaisen tietoisuuteen, kun vuosikymmeniä kotinsa pihapiiriin arboretumia rakentanut Erkki Frick sekä hänen puolisonsa Leila Frick päättivät avata yksityisen arboretuminsa portit ulkopuolisille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut