Lauri Niemelän autotalliin murtauduttiin kolmesti Kangasalla – Korvauksia ei herunut, koska yksi oleellinen asia puuttui: ”Yhtiö kieltäytyi korvaamasta”

Kysyimme vakuutus- ja rahoitusneuvonta Finestä, miksi Lauri Niemelä ei saanut korvauksia, vaikka hänen autotalliinsa tunkeuduttiin kolmesti ja omaisuutta varastettiin ja vahingoitettiin. ”Pitää kai odotella, että koko auto viedään”, tuohtunut Niemelä sanoo. Asiantuntija neuvoo tutustumaan ajoissa vakuutusehtoihin. Jutusta löydät ohjeet omaisuutesi suojaamiseksi.

Lauri Niemelän autotalliin on tunkeuduttu luvatta jo kolme kertaa. Tavaraa on kadonnut, mutta vakuutusyhtiön tyly korvauslinja ihmetyttää miestä vielä enemmän. ”Laki laahaa ajastaan jäljessä”, hän sanoo.

9.3. 6:00

Kangasala

Lauri Niemelää kismittää. Autotallissa on käyty kolme kertaa varkaissa kolmen vuoden aikana. Tämä vuosi on sujunut ilman murtoja – ainakin toistaiseksi.

”Ensimmäisellä kerralla oli yritetty ilmeisesti varastaa koko auto. Viimeisellä kerralla oli viety uudet kesärenkaat. Siinä välissä hävisi navigaattori ja muuta irtotavaraa.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut