Kangasalan lukion penkkarit peruttiin viime hetkellä – opiskelijoille isku oli kova: ”Oli koko ajan sanottu, että saamme pitää”

Kangasalan lukion penkkariajelu peruttiin lyhyellä varoitusajalla, kun koronanyrkki suositteli tiistaina ajeluiden siirtämistä ylioppilaskirjoitusten jälkeiseen aikaan. Kangasalan lukiolla abiturientit päättivät siirtää koko penkkarit myöhemmälle kevääseen.

Kangasalan lukion abiturientti Aapo Kivimäki sai abitodistuksen torstaina. Kivimäki oli mukana ryhmässä, joka hoiti lukion penkkarijärjestelyjä. Hän harmitteli penkkarien perumista ja sitä, että isolla osalla lukiolaisista koulu on jo ohi, kun penkkarit järjestetään myöhemmin keväällä. ”On ihan kivaa tulla koululle takaisin, mutta mielestäni penkkarit pitäisi olla silloin, kun lukuloma alkaa.”

10.2. 18:08

Aamulehti

Vielä alkuviikosta Kangasalan lukiolla valmistauduttiin juhlaan. Torstai 10. helmikuuta oli abiturienttien viimeinen koulupäivä ennen lukulomalle jäämistä. Samalla torstain oli tarkoitus olla virallinen penkkaripäivä.

Kangasalan lukiolla elettiin vielä tiistaina uskossa, että torstaina voitaisiin järjestää lähes normaalit penkkarit, mukaan lukien abien koululla järjestettävä juhla, rekka-ajelu sekä abien alemmille vuosikursseille järjestämä penkkarirata. Tiistai-iltana opiskelijoille kuitenkin ilmoitettiin, ettei rekka-ajelua saakaan järjestää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut